Burgundy suede

Efter at have siddet og beundret adskillige bordeaux jakker fra bl.a. Iro, Carven og Vanessa Bruno, kunne jeg ikke modstå fristelsen og trykkede køb på den bordeaux ruskindsjakke jeg viste som ugens køb fra Mango. Jeg har lige modtaget den med posten i dag og synes den er rigtig pæn i virkeligheden også (billedet er ikke det bedste – ved ikke hvorfor røde og blå toner er så svære at få naturtro). Men det bedste ved at købe online fra Mango må næsten være, at tingene er helt nye på bøjle og med plast om, så man er sikker på at få en fin model, og ikke en der er pillet og hevet for meget i – det kan jeg godt lide hæhæ.

I gave in and bought the burgundy suede jacket from Mango which I showed as pick of the week last time. I received it today and it’s really nice in real life as well (sorry the picture doesn’t do it justice).

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Burgundy suede

 1. Stine says:

  Hvor er den fin! Overvejer også selv, om jeg skal have anskaffet mig en bordeaux jakke lidt a la ovenstående, eller om det skal være i en blazer-udgave. Jeg glæder mig til at se, hvordan du vil style den :)

 2. Louise says:

  Det lyder som en god idé at købe det online. Den ser ret fin ud ;-)

 3. Pingback: More Mango | Style Intuition

 4. Pingback: Looklab.dk - Style Intuition » More Mango

 5. guld.log says:

  Uh, den er virkelig fin. Jeg overvejer den selv kraftigt. Hvordan er den i størrelsen og længde på ærmer? Tillykke med dit nye ‘hjem’ i øvrigt ;-)

  • Jeg tog den i medium, da jeg ikke vil at den sidder alt alt for stramt, og det passer rigtig fint – den bliver ikke oversize/stor på skuldre af den grund. Og for en gang skyld passer ærmerne – de plejer ellers tit at være for lange til mig :)

 6. guld.log says:

  Uh, den er virkelig fin. Jeg overvejer den selv kraftigt. Hvordan er den i størrelsen og længde på ærmer? Tillykke med dit nye ‘hjem’ i øvrigt ;-)

  • Jeg tog den i medium, da jeg ikke vil at den sidder alt alt for stramt, og det passer rigtig fint – den bliver ikke oversize/stor på skuldre af den grund. Og for en gang skyld passer ærmerne – de plejer ellers tit at være for lange til mig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>