Klein Blue

Kender I det, at man synes noget er et fantastisk og uundværligt køb, når man står på ferie i 35 graders varme og med folk omkring en klædt i mere farvestrålende tøj end herhjemme? Sådan havde jeg det nok lidt med kjolen her, som jeg, mens jeg var i Barcelona, tænkte var perfekt til en lille date med en lækker mand og et glas kølig cava… men må nok sande at i DK, bliver den måske lige farverig og sommerlig nok, så den ender nok sine dage med et par tykke strømper og en chunky strik udenpå…

Men jeg er vild med den Klein blå farve, der er helt elektrisk, og stiletterne fra Zara glæder jeg mig til at tage i brug! Smykkerne købte jeg også i Bareclona, da jeg altid synes det er lidt hyggeligt at købe smykker hjem fra små lokale boder, det giver så gode minder når man har dem på.

Bought this dress in Barcelona where I imagined it would be perfect on a date or some other festive occasion but back in Denmark it has been hanging in the closet waiting for the right time… not sure when that will be but I know I like the Klein blue color in general and I cant wait to wear the stilettos from Zara!

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Klein Blue

  1. Jean says:

    Cool blue colour! – and a fine match with the shoes!

  2. Lisa says:

    Sikke en smuk kjole og skoenen er da vildt flotte. Men jeg kender godt den følelse man ofte bliver grebet af et fremmed sted, og så dur det ikke helt når vi er hjemme i Dk…øv..øv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>