Athletic

Jeg tænker, mange af jer har været på Roskilde, så derfor tillod jeg mig lige en lille fridag fra bloggen imens… Jeg var desværre ikke afsted, da jeg har arbejdet, men i dag har jeg nydt solen ved stranden sammen med en flok venner! Fotoet er sidste fra Barcelona, som jeg lige fandt på kameraet – vi kom forbi det olympiske stadion og tænkte det var en god kulisse for min t-shirt…

Isabel Marant tee, Mango shorts, Debbie ballerinas, H&M bracelets, Prego sunglasses

Last pics from Barcelona – I promise… We went by the Olympic Stadion and I couldn’t resist some pictures when wearing my sporty Marant tee…

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Athletic

  1. Lisa says:

    Wauv…sikke flot du er i Barcelona. Jeg savner byen og det gode vejr der er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>