A quick hallo

I får lige et meget hurtigt outfit fra den anden dag – jeg har super travlt, da jeg skal til bryllup i weekenden hos min kusine! Jeg glæder mig så meget, men har selvfølgelig tøjkrise, selvom jeg har vidst det i 100 år – men havde ikke lige forudset hedebølge…

Modström shirt, F21 jeans, Proenza Schouler PS11 bag, Zara boots, Balenciaga sunnies.

 

I just wanted to check in real quick as I’m preparing for my cousins wedding this weekend and I’m so excited and busy trying to get ready. The outfit isn’t even ready yet even though I have known the date for ages now – typically!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to A quick hallo

  1. Birgitte says:

    Det lyder spændende, men det gode vejr kommer altid bad på os når det endelig er her ;-)
    Jeg er sikker på du har en flot sommerkjole eller flere.

  2. Jadore blog says:

    Wow hvor ser du fin ud :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>