White//Blue

Så er jeg vel hjemme fra en fantastisk tur til Barcelona, men har en del billeder I får at se de næste par dage. Heldigvis har vejret jo været tilforladeligt herhjemme også, så man ikke blev helt deprimeret over at komme hjem, men kunne fortsætte med de bare ben.

Vi have en skøn tur, hvor vi boede på et dejligt hotel med tagterrasse med pool, som gjorde at vi virkelig kunne kombinere solferie og storbyferie, ofte med start ved poolen, og så ud til frokost og derefter oplevelser. Så det kan klart anbefales, medmindre man selvfølgelig vælger at bo helt nede ved stranden, som vi ellers plejer i Barcelona.

Vi tog en del rundt på bjerget Montjuïc hvor bl.a. deres meget flotte national museum ligger (med et storslået springvand om aftenen), Miro museet, svævebanen som giver den flotteste udsigt over hele byen og Sonar festivalen.

Iro jacket, H&M top, Zara shorts and sandals

I’m back from Barcelona and it has been a great and sunny holiday. We stayed at a nice hotel with a rooftop pool which I strongly recommend so you really can enjoy both the sun and the city. I have some pictures for you the next couple of days and perhaps a little shopping stuff as well.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to White//Blue

 1. Thea says:

  Ej, der har jeg også lige været. Fantastisk udsigt!!

  Er shortsene fra denne sommer – synes ikke jeg kan finde dem på webshoppen? :(

  • admin says:

   Så ved du hvor dejligt der er :) Ja det er de, jeg købte dem i butikken for nogle måneder siden, og så har de ligget og ventet på varmegrader ;) Men de er måske udsolgt…

 2. Louise says:

  Sikke nogle lækre billeder. Du er så flot ;-) og det er en skøn by med så mange muligheder.

 3. Betina says:

  Hej Maria,

  Kan du ikke smide nogle links til hoteller? Overvejer om man skulle tage kæresten under armen og rejse derned i august engang, men er lidt blank på hoteller der er lækre.

  Tak.

  //Betina

 4. Dominique says:

  Du er simpelhent så smuk! :)

 5. Pingback: Barca | Style Intuition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>