Summertime de Chanel

Jeg er helt vild med Chanel’s nye 2012 kollektion Summertime de Chanel. Den består af de de smukkeste klassiske farver, der forskønner og giver gylden hud og negle, brune smokey eyes og lækre læber i koral. Jeg må prøve, om jeg kan kopiere det lækre look, som I kan se i videoen længere nede.

Soleil Tan de Chanel, Harmonie Poudre de Soleil in Sable Beige - solpudder i beige og brune nuancer med et strejf af guld; Rouge Coco Shine in En Vogue - en intens koral rød læbestift; Le Vernis, Nail Colour in Delight  – glimtrene guldbeige neglelak; Ombres Contraste Duo in Sable-Emouvant - dobbelt øjenskygge i naturlig beige og dyb gyldenbrun; Le Crayon Khôl in Pêche Cuivré - øjenblyant i metallisk champagne-farvet.

Den lækre solpudder er en af mine favoritter, og den giver den fineste glød og shine til ansigtet. Det, at den er i mange farver gør, at huden får et mere naturligt og “oplyst” look, end hvis den kun var en nuance.

Læbestiften i farven En Vogue er enomt cremet og lækker at påføre og giver en flot farve, uden at være helt dækkende, hvilket jeg specielt godt kan lide ved lysere, klare læbestifter.

 

Se den fine video af kampagnen her:

I’m loving the look of Chanel’s upcoming summer collection Summertime de Chanel. Chanel as always, keep it classic with a collection of pretty, smokey brown eyes, bronzed skin and nails and pretty coral lips. The sun-powder has the perfect combination of beige, brown and a hint of gold and gives the skin a subtle glow and a sun-kissed finish and the lipstick might very well be my new favorite since it has a gorgeous coral color and is so buttery soft to apply. I’ll have to see if I can recreate the look from the video above.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Summertime de Chanel

 1. Sanne says:

  Det var da de fineste farver, lige til at blive i sommer-humør af.
  Chanel er meget eksklusivt og lækkert. Le Crayon Khôl er rigtig god og holdbar synes jeg ;-)

 2. Line says:

  Sikke en flot farvesammensætning og så lige den koral-farvede læbestift, det skal afprøves.

 3. Ingvild says:

  Jeg elsker også farvene! Jeg kjøper alltid noen av sommerproduktene til Chanel og Estée lauder, de ser så lekre ut. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>