New skirt

Jeg ved egentlig ikke om jeg har skrevet så meget om det, men jeg har en meget stor svaghed for Missoni. Jeg ved det kan være et mærke, der er lidt delte meninger om, da nogen synes det er lidt for farverigt og spraglet, men jeg er jo vild med farver, og mange af de fine mønstre og farvesammensætninger de laver, rammer altså noget i mig. Jeg har længe gerne ville have en nederdel derfra, men den skulle være i de helt rigtige farver og ikke for vild i mønstret, så da jeg fandt denne, vidste jeg det skulle være den. Jeg har derfor også måtte købe den hjem fra USA, men hvad gør man ikke for den rigtige nederdel haha! Jeg havde den på i går aftes – så outfit med den følger.

I really like Missoni a lot and always find myself drawn to their colors and patterns. I have been searching for a skirt for quite a while, but haven’t been able to find one in the right colors but when this one came along I knew I had to get it.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to New skirt

 1. Stine says:

  Hvor er den fin! Og ja, Missoni laver de fineste farvesammensætninger :)

 2. Lisa says:

  Rigtig flot mønster og farver ;-)

 3. Walkinrunout says:

  Jeg er også fan – især de helt klassiske zigzag-mønstre er jeg vild med. Jeg har set en strikcardigan for noget tid siden…. og prøver at spare op (der er bare så meget andet også ;) )

 4. Pingback: Saturday night | Style Intuition

 5. Stine says:

  Hvor i himlens navn fandt du den henne? Den er SÅÅ fed :D

  • admin says:

   TAAAK ;) Jeg købte den på Ideeli.com mener jeg og så via shopusa.com, så jeg betalte told forud og ikke fik straftold.

 6. Stine says:

  Hvor meget gav du for den? :)

 7. Stine says:

  Hvis det er muligt, vil du så ikke finde den til mig, og poste linket? :D

 8. Pingback: Looklab.dk - Style Intuition » Saturday night

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>