Missonized nails

Da Missoni holdt deres show, havde Minx lavet fine negle til med udsnit af de kendte Missoni mønstre. Det gav mig lyst til at prøve at lave min egen version, og da jeg lige har modtaget de fine nye sommerfarver fra Essie, tænkte jeg det var en sjov måde at afprøve dem på.

Essie’s nye sommer kollektion fra venstre: Off the shoulder, Bikini so teeny, All tied up, Fear or desire, Mojito madness, Cascade cool.

Alle negle fik først to lag Mojito Madness, derefter lavede jeg zig-zag mønster med en tandstik dyppet i neglelak. Det er faktisk ikke så svært, som det måske ser ud, da det er et ret taknemmeligt mønster at lave… ryster man lidt på hånden, så kommer det næsten af sig selv haha.

Jeg startede midt på neglen og lavede derfter en stribe over og en under på skift, så de kunne nå at tørre lidt, før næste række kom på.

Rækkefølge fra oven af neglen (alle Essie): Marshmallow, All tied up, Bikini so teeny, Fear or desire, Carry On – og så forfra igen.

Til sidst gav jeg alle negle et lag Essie good to go – her er det vigtigt at gøre det i et hurtigt men relativt tykt lag, da man risikerer at tvære farverne ud, hvis man kører penslen henover mere end en gang. Overlakken har nemlig den effekt at den blender farverne lidt. (Tip: derfor er den også super god, hvis man har rettet på en skallet lak, så kan den blende det sammen med det gamle lag.)

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Missonized nails

 1. Stine says:

  Wauw, hvor der det godt ud. Det må jo være svaret på ægte sommernegle ;)

 2. Lisa says:

  Det er så flot lavet..du er meget kreativ ;-)

 3. Nanna says:

  Hvor er det bare blevet vildt godt! Meget Missoni :-)

 4. Manja says:

  Ih, hvor fint! Det jo lige dig, Maria :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>