Medex Gelée d’Or

Jeg har i et godt stykke tid brugt dette fine Medex Josephine van Steinborg Gelée d’Or sæt, som jeg var så heldig at få tilsendt. Jeg brugte i forvejen selv Medex ansigtscremen Protective Hydermios, som er suverænt god, så jeg var selvfølgelig spændt på at afprøve dette sæt. Det må siges at være lidt af et luksusstykke – med sit indhold af ægte guld og caviar. De to medfølgende hyaluron ampuller skal bruges under geléen som en kur over en periode, og der skal bare bruges få dråber. Geléen er meget let at fordele og føles lækker glat på huden (næsten lidt som en primer), den tilfører en masse fugt til huden, og de små stykker guld i geleen opløses på ansigtet og giver et svagt gyldent skær til huden.  Efter at have brugt den et par måneder, kan jeg se en klar forbedring i min hud, udover at den er blevet endnu blødere, er den også blevet mere fast, og et par små rynker (ja sådan nogle har jeg desværre) er blevet mindre synlige.

Medex Gelée d’Or vandt i øvrigt kategorien Årets Ansigtsplejeprodukt hos Danish Beauty Award, så jeg er ikke ene om at synes, at den er guld værd…hehe…

I received this exclusive Medex Josephine van Steinborg Gelée d’Or kit a while ago and since I already used the day cream Protective Hydermios I was really excited to test this product. It’s ingredients includes gold and caviar and it hydrates the skin and diminishes fine lines. The small gold flakes evolves on the skin and leaves the skin with a beautiful glow. I have been using the gel for weeks now and my skin has improved in softness and some small lines has been reduced as well.

 

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Medex Gelée d’Or

  1. Lisa says:

    Ih hvor spændende at prøve sådan en eksklusiv creme.
    Jeg er selv meget glad for Medex også, og kan ikke undvære hyaluron ampullerne, som jeg også synes er gode til at holde rynkerne på afstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>