Barcelona shopping //1

Jeg shoppede som sagt ikke det helt vilde, men som I også kunne se af min ønskeliste den anden dag, så er jeg helt hooked på rød i øjeblikket… og jeg fik da også købt både en rød sommerkjole og den Marant-agtige nederdel, samt et par Zara sko som jeg flere gange har luret på herhjemme, men uden at kunne beslutte mig, da de var lidt dyre efter Zara standard, men til spanske priser var der ikke så meget at tænke over.

I’m pretty hooked on red right now and I bought these things when in Barcelona. The shoes are from Zara and I’ve been really close to buying them many times, but since they were a bit expensive for a pair of Zara shoes I couldn’t make up my mind, but since Zara prices are much lower in Spain I grabbed them right away!

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Barcelona shopping //1

  1. Marianne P says:

    Lækre, røde sager:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>