Barca

På denne meget meget kedelige og våde dag, må det blive til endnu et sommeroutfit fra Barcelona. Nu er kufferterne pakke ud og jeg kab få vist jer et par køb derfra – ikke fordi jeg shoppede vildt meget, men lidt Zara er der vel altid plads til…

I øvrigt var det absolut ikke nødvendigt med jakken på de sidste billeder fra Barcelona, men det var eftermiddag og vi skulle videre ud og spise, og så var det bare svært at vende sig til, at man virkelig godt kunne gå rundt med bare ben og arme døgnet rundt… suk…


Isabel Marant sweatshirt, Mango shorts, Chloe shorts, Elsk Hjertet & H&M bracelets, Essie Tart Deco nailpolish.


Another outfit from sunny days in Barcelona! I have finally unpacked all my luggage and I’ll soon show you some of my finds from Barcelona. Not that I did a whole lot of shopping but a little Zara always finds it’s way into my hands.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Barca

  1. Louise says:

    Flotte billeder af diog og en dejlig by. Det vejr må godt lige komme til Dk ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>