Wang

Jeg beklager min lille forbrugsfest gennem de seneste indlæg hæhæ… Det er ikke fordi, det kun skal dreje sig om, hvad jeg har købt, (eller fordi jeg hele tiden skal købe nyt), men jeg har bare ikke haft tid at få taget nogle outfit fotos. Jeg har arbejdet meget, og så har jeg bare været så færdig når jeg kom hjem… tror det er fordi det ikke vil blive rigtig forår, og min krop mangler SOL! Men anyway så er den letteste bloggerudvej jo at vise nogle nye køb – og derfor får I her endnu et, nemlig mine nye sandaler fra Alexander Wang. Men før I skælder mig ud for at købe dyre mærkevarer, vil jeg lige skynde mig at sige, at de er fra The Outnet. Jeg var tæt på at købe dem sidste sommer, da jeg synes det er de sejeste sandaler, men til 3800,- blev det ved tanken, men så var de pludselig på The Outnet og blev sat længere og længere ned, og så var der også lige en omgang free shipping, og så blev de mine til 1300,- kr. Og så må man godt ik’ hæhæ?

I’m sorry for the many posts with new stuff in a row but I haven’t had the time and energy to take outfit posts – and then the easy way out is to show some new things… And this is my new Alexander Wang sandals which I have been wanting since last summer, and suddenly they appered on The Outnet at a great price and I couldn’t resist them any longer!

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Wang

 1. Nanna says:

  Wow, de er jo perfekte! Sikke et godt køb.

 2. Camulla says:

  Ej jeg har det på helt samme måde og er forårstræt! Tror også det er fordi vi ikke snart får sol!

 3. Lisa says:

  De er meget flotte ;-)
  Kunne selv have fundet på at købe dem hvis jeg havde set dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>