Sephora opening!

I morges var jeg forbi åbningen af Sephora, og det var også mit første besøg derinde. Whaow… så mange skønhedsprodukter under et tag – det er jo som at være barn i en legetøjsbutik! De har fået så mange lækre og spændende mærker derinde, som jeg skal have kigget nærmere på, og så er Sephora jo bare noget helt særligt (og den i Illum er en af de største i verden)! Det er meningen at man skal komme og kigge, røre og lege med produkterne, også selvom man måske ikke lige køber noget den dag. Pigerne der arbejder derinde, virkede alle så begejstrede efter at dele ud af viden om de brands, de stod for.

Der er kommet en del beauty services som en neglebar, hvor man for blot 125 kr. kan få en OPI manicure og ved køb af en OPI neglelak er det gratis – hvor cool er det?! Desuden er der en Bliss Spa hvor man kan købe små mini ansigtsbehandlinger, en Aveda/Bumble and Bumble styling bar hvor man kan få stylet håret på 20 min. for 185 kr. og endelig en Make Up For Ever School hvor man kan købe små makeup lektioner – fx. 15 min. til 112 kr. Helt vildt godt initiativ synes jeg, da jeg selv gerne ville gå til flere behandlinger, hvis de som her ikke tager så lang tid og samtidig er til at betale.

Dejligt endelig at se de sort/hvide striber i DK!

Sephoras egen linje.

Spændende nail art stickers fra Sephora.

Og MASSER af OPI lakker….

Herborist – et kinesisk mærke der anvender kinesisk naturmedicin viden og kinesiske skønhedshemmeligheder som udgangspunkt.

Benefit – et af mine favorit makeupbrands – hvis koncept går ud på at makeup skal være sjovt, og derfor har hvert produkt også sit egne sjove navn og fin retro indpakning.

Sidst men ikke mindst, en SERIØST stor goodiebag! (Don’t hate me…hæhæ)

 

I went to the opening of Denmark’s first Sephora store today! The place is huge and actually one of the largest Sephora in the world and of course it was filled with all the best beauty products you could wish for! There’s a lot of exclusive brands as well which I look forward to try out soon. They also offer some beauty services which includes a nail bar, makeup school, spa and hair styling bar.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Sephora opening!

 1. Jean says:

  Tak for en fin ‘rundvisning’! Det ser flot og spændende ud!! :-)

 2. Tham D. says:

  Jeg ville blive lykkelig med sådan en goodiebag! :O

 3. Betina says:

  Fedt med de forskellige behandlinger, det vidste jeg ikke. Hvor er det fantastisk. Pludselig virker København en lille smule mere cosmopolsk.

 4. Beam says:

  Lyder lækkert med de behandlinger. Vil da også besøge Sephora, når jeg er i Kbh. Har dog ret tit været i dem i Paris (og i andre lande), da jeg boede der for mange år siden, så jeg er ikke så’n head over heels over at den er i Kbh. Og hvad sker der lige med den goodiebag? Riiiimelig stor og sikke mange gode produkter.

  • admin says:

   Ja vi burde nok have haft en for længe siden ik… Men dejligt i det mindste at have den nu, og der var mange nye produkter jeg ikke lige havde set før, samt meget sevice-mindet personale.

 5. Kirsten says:

  Har ellers været derinde og det er rigtig flot, men fik nu endnu mere ud af “din rundvisning” end det jeg selv har set, så mange tak :-) . Fin fin goodiebag!!!

 6. AK says:

  Meget mere brugbart indlæg end når så mange bloggere smækker billeder på fra et event uden meget tekst… Tak for det :)

 7. Lisa says:

  Tak for oplysningerne og de flotte billeder. Vi hader dig ikke på trods af den store goodie-bag, det er jo dig der gør al arbejdet, som vi så kan sidde og nyde godt af bagefter ;-)

 8. Pingback: Memories //2 | Style Intuition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>