Nice legs!

Jeg har testet (og lagt ben til) et par nye hårfjerningsprodukter. Hvis det er rigtig at sommeren kommer i næste uge, er det jo med at være parat til bare ben!

Det ene produkt jeg har afprøvet er Veet’s nye Easy Wax System, der er et professionelt hårfjerningsapperat, man let kan benytte selv. Det består af en selvopvarmende applikator med en vokspatron, som man blot sætter til strøm i 20 min. Jeg vil lige skynde mig at fortælle, at jeg faktisk har prøvet at vokse mine ben selv før, med et professionelt apparat (min mor er kosmetolog!), så jeg har lidt at sammenligne med. Og jeg må sige, at jeg er meget imponeret over Veet’s nye maskine.

Efter de 20 min. er voksen klar og påføres let på benet – og føles ikke engang specielt varm på benet. Derefter lægges en af de medfølgende strips over voksen og den trækkes hurtigt af. Jeg synes overhovedet ikke det gør ondt (men har som sagt også lidt øvelse), og den tog stort set alle de hår der var. Det har jeg nu også prøvet med forskellige kolde voksstrip før – I ved dem men gnider mellem hænderne – men de knækker ofte bare håret af, så det gror ud igen efter et par dage. Men her var resultatet “ægte” og hårene var fjernet, og jeg fik ikke engang de små knopper man nogen gange kan få efter sådan en behandling. Så jeg kan kun give det mine varmeste anbefalinger!

Apparatet med en patron i koster 349 kr. og 99,- for refiller. Eneste minus er at der ikke er nok stribs i pakken i forhold til hvor meget voks der er i patronen – så Veet er I ikke søde at lægge lidt flere i -tak!

Det andet produkt er til “gammeldags” hårfjerning med skraber – nemlig barberskummen ShaveSafe fra Shabenaa. Denne barberskum er helt uden parfume, parabener og farvestof hvilket passer mig særdeles godt. Når det kommer til et produkt, man bruger sammen med en skraber, tænker jeg, at det nok lettere kommer ind i huden, end fx. produkter man kommer i håret… I hvert fald ved jeg, at de almindelige velduftende barberskum er meget slemme, når det angår farlige og forstyrrende stoffer!

Udover det oplagte er denne skum lavet til at modvirke barberingsknopper. Det er nu ikke noget jeg døjer med, så om den har nogen effekt der, kan jeg desværre ikke personligt svare på, men har da set reviews der siger det virker. Desværre er den meget dyr af en barberskum at være, da den koster hele 199 kr. som må siges at være den del, da den ikke er specielt drøj i brug.

 

A test of two new hair removal products:

The new Veet Easy Wax system which works perfectly and almost as good as a salon waxer.

Shabenaa ShaveSafe shaving foam which is free from perfume, parabens and color. It’s supposed to eliminate small bumps after shaving which I don’t suffer from so I can’t tell you if it works, but I’ve seen other reviews saying it does work. Unfortunately it’s very expensive.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nice legs!

 1. Maria M says:

  Hej
  Har et spørgsmål til veet’s nye voksmaskine,
  ved du om det er den samme type voks som de kolde veet’s strips? :)

  • admin says:

   Hmm godt spørgsmål… Altså hvis du tænker på ingredienserne ved jeg det ikke lige, men den er anderledes i konsistens og fjerner hårene bedre.

   • Maria M says:

    Okay, så kan det være de har lavet det lidt om :)
    Kan nemlig ikke tåle de kolde strips, så ville være rart at vide inden man købe den
    - Men tak for svaret ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>