Memories //3

Så blev det endelig sommer i DK og vejret var næsten for godt til at bruge på for meget computertid, når solen nu endelig tittede frem. Men er også sikker på, at I alle har udnyttet hver en change for at være ude denne uge! Min uge har budt på forskellige skønhedsoplevelser, og der har også sneget sig lidt lækker mad ind!

1) Blev vækket umanerlig tidligt af irriterende vejarbejde. 2) Men dagen blev redet, da der lå macaroons fra min søde assistent på jobbet til mig.

3+4) Acie og La Roche-Posay inviterede til lækker middag på Bistro Boheme (hvor vi fik den bedste ærtesuppe…mums) og der blev talt, hygget og sprøjtet en del med vand! (Har været afhængig af sprayen efterfølgende her i varmen)

5+6) Nød solen i Kongens Have…  og kølede ned med is og jordbær bagefter!

7) Var en tur forbi frisøren og få lavet nyt hår!!! 8) Til åbning af klinik Alfa Omega på Højbro Plads og se på spændende behandlinger!

9+10) Tog Alexander Wang på fødderne, min Lommé clutch i den ene hånd og min dejlige mand i den anden, og gik ud og fik kølig hvidvin!

 

It has been the best week with filled with sunny days, beauty events, a visit to my hairstylist and drinks yesterday with my hubby!

This entry was posted in Memories and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Memories //3

 1. anne-sofie hk says:

  Hvilken frisør bruger du? Det ser for vildt ud med smoothie og chokolade .. Jeg får altid bare en kop kaffe :(

 2. Pernille says:

  Hvad har du nu fået laver ved håret??? Glæder mig til at se det.

 3. Julie says:

  Hej Maria – jeg står og skal til bryllup i august og leder efter en smuk kjole. Har du nogle ideer? :) Jeg vil give omkring max 3000 kr for den. Mange hilsner Julie

 4. Amalie says:

  Jeg tænker lidt, hvad med at give metro manden lidt godt til ganen – så kam det være han vil larme når du er gået hjemme fra ;)
  Og de sandaler er et super godt køb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>