Fashion News

Synes der er kommet så mange spændende nyheder her på det seneste, så tænkte jeg lige vil samle det i et lille “news” indlæg.

 
Sephora i Illum

Ikke fordi der er en nyhed, at de åbner (d. 9 maj), men fordi jeg har fået et 3D sneak peek billede på hvordan afdelingen kommer til at se ud. Og jeg har også hørt hvilke brands de skal føre eksklusivt – bl.a. får de et af mine yndlings makeupmærker Benefit (I ved dem med min yndlings mascara!) samt Make Up For Ever, de får Frederic Fekkai hårprodukter der er super lækre, og bl.a. Dr. Brandt og Herborist hudpleje. Det kan kun blive godt – og dyrt…

 

Anna Dello Russo for H&M

Anne Dello Russo (Modeikon og Fashion Director hos Vogue Japan) skal designe en accessories linje for H&M. På de først billeder derfra ser det ganske lovende og meget over-the-top ud – helt i AdR’s ånd. Kollektionen kommer i butikkerne 4. oktober, så der er lidt tid at spare op i.

 

Jean Paul Gaultier for Coca Cola Light

Jeg fik dette fine sæt ind af døren den anden dag, da Jean Paul Gaultier efterfølger Karl Lagerfeld som designer af Cola flaskerne, og den ene er klædt i hans signatur sømandsstriber, mens den anden er i hans kendte corsage-med-kegle-bh (som hans parfumeflakon). Flaskerne kan fåes fra 7. maj i 7-eleven til 19,95 kr.

A few of the lates fashion news: A sneak peek at Sephoran in Denmark, Anne Dello Rosso to designa accessories collection for H&M, and finally Jean Paul Gaultier for Cola Light!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fashion News

  1. Line says:

    Det er altid spændende med den slags nyheder.
    Jeg glæder mig især til Sephora åbner i Illum. Bare priserne var de samme som i USA ;-(
    Så er der ihvertfald mulighed for at købe de mærker man ellers ikke kunne få her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>