Different black and a little bling

Jeg faldt for disse ting i H&M i dag! De forreste sorte shorts har et transparent lag yderst, og de nederste centimeter er transparente – til gengæld er de en smule længere end mange af de andre (meget korte!) shorts, der hang i H&M, og så ligner de noget der har været væsentligt dyrere end 299,-! De bagerste er bare super pæne, og sort med struktur er altid et hit i min bog! Og så måtte jeg lige have bling kæden og øreringene med, de bliver fine (hver for sig) til en casual trøje.

I had to get these to pairs of black H&M shorts today! The pair in front has an extra transparent layer and are a bit see-through at the bottom. The other pair are just great with the structure in the fabric. And I couldnøt recist a little bling and got both the necklace and the earrings with roses and “diamonds”.

 

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>