Army waistcoat

Har helt glemt at vise denne nye vest fra Zara Trf – jeg stod først med den populære army jakke med læderærmer, som de har fået igen, men med vesten her kan man jo bare bruge en læderjakke under, og samtidig bliver den fin til de varmere dage uden på en kjole eller med shorts som de har stylet den.

I forgot to show you this new waistcoat from Zara Trf which I picked up a couple of weeks ago. You can wear it on top of a leatherjacket to get the look from the popular army jacket with leather-sleeves, or as it is on top of a dress or shorts as shown here.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Army waistcoat

  1. Tine A lorensen says:

    Ahh den er flot, viser du ikke et outfit med den på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>