Offwhite x 3

Jeg håber snart vejret bliver godt igen – har en masse skønne nye forårsting jeg gerne vil i gang med at bruge! Bl.a. disse tre offwhite sager som jeg glæder mig til at tage i brug: hæklet strik fra Zara der er så pæn på, lækker ærmeløs skjorte fra Modström (gave), og sidst men ikke mindst den perfekte lille trashede boucle jakke fra Iro.

Can’t wait for the weather to get warm again – I have so much great spring stuff laying around waiting to be used. And I just got these three offwhite beauties: knit from Zara, sleveless shirt from Modström (gifted) and finally the most perfect little trashy boucle jacket from Iro.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Offwhite x 3

 1. Nanna says:

  Skønne farver! Jeg er vild med jakken fra IRO, den ser virkelig lækker ud. Helt perfekt faktisk :-)

 2. Marianne P says:

  Lækre sager:-)

 3. Betina says:

  Iro jakken ser lækker ud.

 4. Anonym says:

  Jeg elsker også sådan nogle knækkede farver af hvid! tror jeg vil finde nogle ting frem i skabet – tak for inspirationen!
  kh
  http://anonymous-lifestyle.blogspot.com/

 5. Maj says:

  Super flot iro jakke, hvor kan jeg finde den?:-)

  • admin says:

   Tak :) Jeg fandt den på Net-a-porter, men Youheshe og bl.a Suite i Illum har den vist også…

 6. Maj says:

  Tusind tak jeg skal en tur i Illum.,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>