19//04

Dagens med min fine nye kjole fra Whiite – der var (sjovt nok) en anden der også havde samme kjole på idag – normalt totat krise og no go, men vi grinede nu blot af det og blev enige om, at det var nogle meget smukke kjoler vi havde, og at vi begge måtte have nogle gode venner på Whiite!

Støvlerne er også nye og fra Nelly White Label – købt på udsalg til 300 kr. og i ægte læder – det er da et kup eller hvad?!

Topshop coat, Whiite dress (gifted), Nelly White Boots, Proenza Schouler bag, Hermes and H&M bracelets

The outfit I wore for the Whiite event today – there was an other girl in the same dress which I would normally hate, but we decided to have a laugh and complemented each other on the beautiful dress!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to 19//04

 1. Sandra says:

  Sikke en flot kjole! Den sidder virkelig godt på dig. Jeg er lidt misundelig ;-)

 2. Anne N. says:

  Hvor ser du fantastisk ud – men det gør du virkelig alitd! Har selv overvejet at snuppe støvlerne i en anden farve, så må jeg spørge, om de er gode at gå i? Og hvad størrelse har du dem i/bruger du normalt?
  På forhånd tak.
  Ha’ en skøn weekend :)

  • admin says:

   Tak hvor er du sød! De er super gode at gå i – og ret normale i størrelsen synes jeg. Jeg bruger normalt 36,5 men tog dem i 37 da det som regel er det jeg har, når der ikke er halve størrelser.

 3. Lisa says:

  Du ser rigtig godt ud og kjolen er meget flot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>