05//04

Et afslappet ferieoutfit i dag – det er dejligt, sporty og casual kan være smart på samme tid! Håber I alle nyder fridagene rigtig meget!

Nelly Trend pants, Gap sweater, Christian Louboutin boots, Lommé clutch, Prego sunglasses

A casual day off outfit… hope you all enjoy the holidays!!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to 05//04

 1. Yasmincruz says:

  LOVE the boots… XOXO Yasmincruz.me

 2. Angelica says:

  Love love the pants!

 3. Mette says:

  Hej = ) Her kommet lige et knapt så mode relaterede spørgsmål.

  Men jeg synes bare den hår farve du har nu, er så fin! og er derfor nysgerrig efter at høre hvordan processen foregik fra da du havde helt mørkebrunt hår og så til at du fået den hår farve som du har idag?

  Håber du har lyst til at svare på mit spørgsmål. Da jeg pt. selv er så mørkhåret som du var, og kunne godt tænke mig at få en hår farve ala den du har nu.

  Mange hilsner Mette = )

  • admin says:

   Tak det var da dejligt at vide! Jeg fik først lysnet det hele og lagt striber i – hvilket var en fejl, da det blev ret smadret af det og det var alligevel lidt orange i farven. Det jeg får lavet nu er tre farver striber der er meget tynde og ligger helt tæt. En nuance der er brun (næsten som min egen rigtige farve), en der er kold karamel farvet, og endelig en helt sandfarvet kold nuance.

 4. Birgitte says:

  Du er så flot…selv til afslapning og ferie. De støvler er også bare smukke ;-)

 5. camilla says:

  hej:)
  Er SÅ sindssyg vild med din grønne leopard nederdel fra monki – jeg vil gøre alt for den! Vil du sælge til en rigtig rigtig god pris?? :)

 6. Sorthed says:

  Fine bukser, bliver helt misundelig!;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>