Youngblood

For nyligt var jeg til et rigtig fint Youngblood arrangement hvor grundlæggeren af brandet, Pauline Youngblood, var taget hele turen fra LA til Danmark for at fortælle om Youngblood. Jeg synes altid det er meget spændende og inspirerende, at høre om hvordan mærker er blevet skabt.

I dette tilfælde startede det ud med, at Pauline ville finde et produkt til patienter, der havde fået udført en ansigtsoperation, og derfor var røde osv. i huden. Dengang fandtes der kun tunge foundations, der føltes (og ser ud som en maske), og det var helt nyt med en mineralfoundation, der heller ikke indeholdt alle mulige skadelige stoffer. Mange af patienterne blev så glade for Youngblood at de ikke vil bruge andet, heller ikke efter deres rødme havde lagt sig – og siden er Youngblood vokset og vokset og blevet den store succes det er i dag.

Vi fik også vist lidt tips og tricks af nogle meget kompetente makeup artister (bla. var den ene chef makeup artist for hele Miami Fashion Week). Et tip var at Youngbloods foundation kan være alt fra let og transparent til fuldstændig dækkende afhængig af hvilken børste der bruges til påførsel. 

At a Youngblood event where Pauline Youngblood herself visited to talk about the brand and how it al began. Very inspiring to hear about and lots of great products!

 

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Youngblood

  1. Line says:

    Det ser altså rigtig spændende ud. Jeg er ret glad for Youngbloods produkter ;-)

  2. Jette says:

    Hvor er du heldig, at du får lov at komme til så mange arrangementer! Men så må jeg ned i byen og se om jeg kan finde Youngblood og prøve :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>