In my mailbox

I dag var en rigtig god dag at tømme postkasse! Der lå nemlig denne fantastiske “Vola” clutch fra Lommé, som jeg kommer til at bruge SÅ meget! Jeg elsker det “vævede” læder og den to-farvede lynlås, og så er størrelsen helt perfekt, og gør at den kan bruges både om aftenen men også om dagen uden at blive for lille/fin.

I received this cool clutch from Danish accessories brand Lommé today! I really love the soft embossed nubuck and the two-toned signature zip and it’s the perfect size for both day and night.

 

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to In my mailbox

 1. Tham D. says:

  Detaljen med lynlåsen er rigtig fin, men synes den kan komme til at ligne en sleeve. Eller er det bare mig?

  • admin says:

   Kan godt se hvad du mener, tror måske bare der skal fyldes lidt mere i den, så den bliver lidt “rundere” i faconen :)

 2. Birgitte says:

  Jeg har set den i virkeligheden og synes den ser meget eksklusiv ud, men stadig også casual.

 3. Åh hvor er den dog fantastisk Maria – den er jo netop rigtig eksklusiv ud, men uden at det bliver for meget pga. lynlåsen.

  Og så har jeg slet ikke fået kommenteret på dine bryllupsbilleder endnu – men hvor er du smuk – og hvor klæder I hinanden godt som par.
  Jeg elsker, at du har kælet så meget for alle detaljerne med limonade, chokoladebarer, kage osv. – det virker til at have været helt igennem perfekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>