Holly Sunglasses

Jeg købte de her nye solbriller fra Balanciaga under udsalget hos Holly Golightly, så nu er jeg klar til forårssolen! Jeg købte dem med 30% rabat, dog har jeg efterfølgende undret mig en del, da jeg kan finde dem overalt på nettet med en nypris, der er lavere, end den jeg gav på udsalg – og derfra er de sat ned til en pris, der så er 70% lavere end det jeg gav (og 125% lavere end nyprisen i Holly!!!)

Jeg ved ikke om det skyldes forskellige afgifter eller hvad årsagen er, men noget underligt er det nu! Hvis det er pga. afgifter osv. er det da ret øv, eftersom jeg gerne vil handle i Holly, hvor man kan gå ind og prøve tingene og få en god service, men på den anden side gider man ikke betale SÅ meget ekstra for det, og så bliver det da lidt svært for de danske butikker… Er der nogen af jer der har været ude for noget lignende eller har en idé om hvad det skyldes?

Holly Golightly har i øvrigt endelig åbnet en webshop, så det nu er muligt at shoppe lækre mærker som Alaia, Rick Owens, Balenciaga mm. hjem. Jeg har altid synes Holly har et super udvalg af mærker og tager de helt rigtige ting hjem, så håber ikke at blive for skuffet over priserne i fremtiden.

 

New sunglasses from Balenciaga bought on sale at Holly Golightly (which turned out not to be a good deal – but that’s a long story). However I’m ready for the sun to shine now and know for sure I’ll wear the sunglasses all summer!

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Holly Sunglasses

 1. Betina says:

  Det virker da helt tosset.

 2. Linda says:

  Ej det var da vildt dårligt! Det kan da ikke kun være afgifter der giver så meget forskel!

 3. Jill says:

  Pæne solbriller ellers, men ærgerligt med prisen :(

 4. Sisse says:

  125% billigere..? Det lyder lidt for godt til at være sandt, at man kan spare mere end 100% :)

 5. Carina says:

  Min erfaring er, at varerne i Holly altid er MEGET dyrere end alle andre steder. Jeg vil også gerne betale for god service, men ikke så meget, som de tager. Så jeg går altid en lang bue uden om Holly og køber hellere tingene på nettet fra udlandet. Ærgerligt, at det skal være sådan – jeg håber også, de vil tage deres priser op til genovervejelse. Pæne solbriller i øvrigt:-) Har du et link til, hvor man kan finde dem (billigt) på nettet?

  • admin says:

   Ja jeg så også Proenza tasker mm. til +30% i forhold til fx. Mytheresa. Brillerne kan man bl.a. få på sunglassesshop.dk

 6. Jeanne says:

  Det er da rigtig surt:-( Men de er i hvertfald flotte.

 7. Camilla says:

  Jeg så sidste år en blondebody inde fra Fogal til 1999kr. Ville lige tænke over det og kiggede på nettet. Alle net-butikkerne solgte den til 79€. Man skal virkelig tænke sig om inden man bare køber.

 8. M says:

  Jeg ved ikke lige, hvad det skulle være for nogle afgifter, som bliver pålagt solbriller. Det vel kun momsen, som kan variere.

 9. Sara says:

  Åhh jeg købte en MJ taske i Holly, og da jeg så kom hjem til Jylland og kiggede online kostede den 1000 kr mindre på NAP og Luisaviaroma.. Øv altså.. :( Men nu har jeg så lært at jeg lige skal tjekke udbuddet.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>