Busy day today

Jeg havde et event med Colomer Denmark, som vi netop er begyndt et samarbejde med på Presskontakterna. De ejer nogle af mine favorit mærker inden for hårpleje som Alterna, Revlon Professional og Orofluido, så det er en fornøjelse at få lov at arbejde med ens yndlings produkter! I dag havde vi som sagt evnet for skønhedspressen og præsenterede nogle nyheder, derfor har jeg naturligvis haft travlt hele ugen med at få alt klart – men det forløb heldigvis efter planen det hele, og jeg kan holde (velfortjent?) weekend nu!

We recently started working with Colomer Denmark at work and we had an event today for the beauty press. I’ve had a very busy week preparing everything but everything went well and I can enjoy that it’s weekend.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Busy day today

  1. Lisa says:

    Det lyder rigtig spændende ;-) og lækker brunch mm.

  2. Louise says:

    Ih, det lyder spændende. Så får du sikkert også en masse gode hårtips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>