❤ Once upon a time ❤

Som jer der har fulgt med et stykke tid på bloggen måske husker, så blev jeg gift i sommers med verdens dejlige kæreste, efter at have været sammen i lidt over 4 år. Jeg viste jer kun et enkelt billede den gang, og det var fordi, jeg var kommet til at love mine billeder væk til Amerikas største bryllupsblog Style Me Pretty, og for at de kunne vise billederne måtte de ikke være vist før. Men først gik der lidt tid, med at jeg fik billeder fra fotografen og fik dem sorteret, og endelig tog det flere måneder før de kom på Style Me Pretty – hvilket de faktisk først gjorde i sidste uge her. Derfor kan jeg først vise jer billeder nu, så håber I stadig har lyst til at se dem, selvom de er fra i sommers?!

Nu får I i hvert fald en ordentlig bunke – for jeg er ikke så god til at vælge nogen fra, de vække jo søde minder alle sammen. Det var den absolut bedste dag i mit liv – det er virkelig noget helt særligt at stå og sige ja til sin elskede! (Uhh jeg bliver helt glad og rørt når jeg tænker på dagen…) Nå ja det er også min mands første optræden på bloggen – så tag nu godt i mod ham hehe…

Vi holdt brylluppet på Sophienberg Slot ved Rungsted Havn, min kjole er fra det spanske mærke Pronovias og min veninde Monika Grensteen der er makeup artist på Unique Models havde sat mit hår og makeup.

Bryllupskagen var fra Kage Kompagniet i Rungsted og så havde min søde mor bagt 80! cupcakes og 100 macaroons! Mine bryllupssko fra Alaia.

Foto er taget af super dygtige mode- og bryllupsfotograf Flemming Leitorp.

 

Some of you might remember that I got married in the summer but since our pictures were selected for Style Me Pretty (the largest American wedding blog) I was not allowed to share them before they had featured them on the blog. And they did so last week here. I hope you’re still up for some wedding pictures even though it has been a while since? Anyway hers a whole bunch of them since I couldn’t choose between them – I love all of them since they’re from the most spectacular and amazing day in my life!

 

 

This entry was posted in Style Diary and tagged , . Bookmark the permalink.

37 Responses to ❤ Once upon a time ❤

 1. Danica says:

  Hold nu op det er nok de smukkeste bryllupsbilleder jeg nogensinde har set. Alt er så fantastisk at jeg selv helt bliver rørt :) Vil dagdrømme om et bryllup lig jeres.

  http://www.fit4livin.wordpress.com

 2. Sara says:

  Ihh jeg elsker bryllupper! Rigtig flotte billeder, det ser ud til at have været en magisk dag.. <3

 3. Cecilie says:

  Ihh hvor ser det romantisk ud :)
  Elsker farverne på kagerne…

  Og i klæ’r virkelig hinanden :)

 4. Guapizimo says:

  Sikke nogle smukke billeder fra et vældigt smukt bryllup. Jeg er ret vild med de mange gennemførte detaljer!

 5. Marianne P says:

  Hvor er i bare det smukkeste par…og de sko er altså bare fede:-)

 6. Chania says:

  Sikke flotte billeder og alt ser perfekt og romantisk ud, en rigtig god dag. I er sådan et smukt par og det hele er meget gennemført.

 7. Ida says:

  Det er nogle rigtig smukke billeder fra en fantastisk dag :)

 8. Mette says:

  Waaaaaaaaaauw!

 9. Nikoline Nyland says:

  i er virkelig fantastisk smukke at kigge på, og sikke nogle lækre billeder. :-) Det var uden tvivl værd at vente på.

 10. De billeder har jeg ventet læænge på! (I blev gift på min fødselsdag, så den glemmer jeg ikke lige ;) )
  Sikke nogle smukke billeder altså!
  Har aldrig tænkt, at jeg selv skulle have slør på – men efter at have set dit… Det er SÅ smukt!

 11. Karen says:

  Hvor er det flotte billeder :-) !

 12. Nanna says:

  Smukke billeder!

 13. Alexandra says:

  Åååhh, jeg vil også giftes nu!!! Og hvis mit bryllup kunne være helt så smukt og gennemført som jeres, ville jeg være glad og tilfreds! Super flotte billeder, og sikke et smukt par :-)

 14. Wauuuuuw! Så amazing :D

 15. Anna says:

  Wauw!!!! Jeg har aldrig drømt den der traditionelle pige-drøm med stort, hvidt bryllup, men det er vist noget, der kommer med alderen, for når jeg ser jeres billeder, bliver jeg fuldstændig forelsket! Det var dog de smukkeste (bryllups)billeder, jeg længe har set! Og hvor er du forbandet smuk!

 16. Nanna says:

  Hvor ser det hele bare flot og gennemført ud. Så skønne billeder :-) Det ser jo bare helt perfekt ud. Og dine bryllupssko… Wow!

 17. Lily says:

  Så smukt – dig, din kjole og dine sko! :-)

 18. M says:

  Smukke billeder og en endnu smukkere brud!

 19. Tine says:

  Hvor ser det bare fantastisk ud, og hvor ER du altså smuk!

  /Tine
  http://madmusikmode.blogspot.com/

 20. Betina says:

  Så smukt og elsker de turkisgrønne detaljer.

 21. Louise says:

  Smukt smukt smukt! Tak for at du vil dele de fantastiske billeder og din store dag med os :)

 22. Beam says:

  Superflotte billeder! Sjovt at se din mand også. I klæder hinanden godt! :)

 23. Amalie says:

  Helt igennem fantastiske billeder!
  Jeg er helt vild med det billede hvor i står på molen.. – Havets farve passer perfekt ind i jeres farve tema. Smukt!

 24. Sidse says:

  Så flot det hele! Og også flot mand :)

 25. Line Andersen says:

  FANTASTISK!
  Jeg har vist min kæreste billederne og sagt “Skat; vores skal være noget lignende.” Godt han lige har en 4-5 år til at tage sig sammen til at falde på knæ :)

 26. admin says:

  Tusind tusind tak for alle jeres søde kommentarer! Det betyder rigtig meget for mig!

  Det var så fantastisk og det kan anbefales, så piger I må lige få de mænd ned på knæ ;)

 27. Ida says:

  Sikke en smuk kjole og hvor kan jeg godt lide det tema i ser ud til at have kørt med den mint-grønne farve..

  Det ligner et drømme bryllup :-) )

 28. Karina says:

  Jeg er simpelthen nødt til at bande… Hold nu kæft nogle fantastiske billeder!
  Så smukt og lige til at få gåsehud over.
  Tusind tak for at vi måtte se dem. Det kan jeg simpelthen ikke få nok af.
  Som du siger, så er det den bedste fest man nogensinde kommer til :-)

 29. Natalja says:

  Hvor ser du smuk ud!! Det klæder dig med håret på den måde.
  Sjovt at se din mand – havde forestillet mig en helt anden type, men han ser sød ud og I ser simpelthen så glade ud sammen :D

 30. Molly says:

  Hvor er I bare et smukt par! :o ) Og sikke et fantastisk gennemført bryllup! Så raffineret, det oser at god stil og klasse! :-)

 31. guld.log says:

  Hvor er det barenogle smukke og unikke billeder:-)

  Meget gennemført og med lækre detaljer – elsker de mintgrønne kager og de klare, friske farver og omgivelser! Og I ser jo guddommelige ud:-) Stort tillykke. Det er bestemt en stor dag i livet. Jeg husker også stadig tilbage på vores bryllupsdag, som én af de største oplevelser vi har haft sammen – dog toppet af min datters ankomst til verden ;)

  Alt muligt held og lykke til jer fremover, i ser skønne ud sammen!

 32. Trine says:

  Wow – virkelig gode billeder, og smukke mennesker! Er det muligt at få opskriften på de mintfarvede makroner?

 33. Joan says:

  Jeg vil også tilslutte mig alle de fine kommentarer – hvor er I bare et smukt par, og hvor ser I godt ud begge to! Stedet ser rigtig dejligt ud – og alle de detaljer, og ting der matcher så fint! Der er virkelig gjort noget ud af det, og kreativiteten har virkelig været i gang! Ønsker det bedste for jer fremover! :-)

 34. Marie L says:

  hold op hvor er du bare smuk!! det ligner et drømmebryllup!

 35. Julie says:

  Nej, hvor er det nogle er det nogle smukke billeder! Det er umuligt ikke at trække på smilebåndet ved synet, og hvor får det mig kun til at glæde mig mere og mere til, at det en dag bliver min tur til at sige ja til manden i mit liv!

 36. Linnea Rønbøg Hansen says:

  Uhhh hvor er det nogle lækre billeder!!!
  Selvom det er laaaang tid siden du har lagt dem op, så er jeg først lige stødt på dem, da jeg er i gang med at finde inspiration til mit bryllup stødte jeg på dine smukke billeder!! ALT for fint :-)
  Har du evt nogle gode ideer til hvor jeg ellers kan finde inspiration??

  • Tusind tak!! Jeg brugte meget amerikanske bryllupsblogs som fx. den vi var på med vores billeder. Og ellers er der masser af inspiration på Pinterest fx.

 37. Linnea Rønbøg Hansen says:

  Uhhh hvor er det nogle lækre billeder!!!
  Selvom det er laaaang tid siden du har lagt dem op, så er jeg først lige stødt på dem, da jeg er i gang med at finde inspiration til mit bryllup stødte jeg på dine smukke billeder!! ALT for fint :-)
  Har du evt nogle gode ideer til hvor jeg ellers kan finde inspiration??

  • Tusind tak!! Jeg brugte meget amerikanske bryllupsblogs som fx. den vi var på med vores billeder. Og ellers er der masser af inspiration på Pinterest fx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>