Pick of the Week: Cool Cardi

Eftersom det er minusgrader udenfor, er det som om, at de lette forårskollektioner ikke trækker helt så meget i en, selvom de hænger og ser pæne ud i butikkerne. Kulden indbyder mere til varme cardigans, og eftersom jeg snart er trætte af dem, jeg har gået i flere måneder allerede, faldt jeg over denne nye fra Modström. Kombinationen af farverne er vildt fin, og så kan den sagtens bruges når det bliver lidt lunere, hvor den vil passe godt ind i den lidt sporty stil. Den koster 600 kr. og kan findes her.

It’s so freezing cold outside and all the stores are showing the new spring collections, but I sure don’t feel like buying spring dresses and shorts when the weather is like now. I’m so tired of my winter clothes, so when I spotted this new cardigan I knew it could be good. It will also work well with the sporty tendencies for spring.

This entry was posted in Pick of the Week, Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pick of the Week: Cool Cardi

  1. Anja says:

    Den er da så pæn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>