Navigate Her

En af de i går omtalte pakker jeg skulle på posthuset efter (men som jeg jublede over hele vejen), var de nye forårsfarver fra Essie. Mit absolutte favoritmærke – og hvis nogen skulle være i tvivl, så se her – og nu er samlingen oppe på 39 stk! Jeg har prøvet alle de nye farver på, og blev meget positivt overrasket over Tour de Finance (hihi) som er pink, hvilket er en farve jeg normalt har lidt af en aversion imod, da jeg forbinder den med ældre damer, men denne er næsten neon pink på neglen med et metallisk skær, og vil være så flot til brune fingre!

“Navigate Her” er fin pistachie grøn (minder lidt om “Mint Candy Apple” der dog er mere mint), “A Crewed Interest” er en yndig lys ferken (næste som “Van D’Go” men måske lige en tone lysere), “To Buy or not to Buy” (igen hihi til navnet) er fin pastellilla meget lig “Nice is Nice” men med fint glimmer i, der gør den godt. “Orange, it’s Obvious” er super pæn stærk orange og “Olé Caliente” er en mellemting mellem stærk koral og orangerød og er den farve, jeg har mindst der minder om i forvejen. Den er derfor en favorit sammen med “Tour de Finance” og “A Crewed Interest”. Farverne kommer ud i butikkerne til April.

I was very excited yesterday when I discovered a package with the new spring colors from Essie at the Postoffice! And I went straight home and tried them all on. My favorites are “Olé Caliente” which is a strong coral red and the pink metallic “Tour de Finance” and the oh so pretty peach “A Crewed Interest”. The colors will hit the stores in April.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Navigate Her

  1. Caroline Fuglsang says:

    Nøj nogle lækre farver! Bare det snart blev forår så man kunne matche med brune fingre!

  2. Kari says:

    Det er meget rart at se dem på rigtigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>