Hair Meet Wardrobe + competition

Jeg var til et Toni&Guy event i sidste uge, hvor top hårstylisten Cos Sakkas (tidligere London Hairdresser of the Year!) fortalte om deres nyeste koncept “Hair Meet Wardrobe”, samt viste 5 modeller stylet med forskellige looks indenfor fire nye modeinspirerede linjer: Casual, Classic, Glamour og Creative. Toni&Guy mener håret er en til tider undervurderet del af ens helhedslook, og derfor var de også nogle af de første til at støtte op omkring idéen med at lade hår og mode smelte sammen – og har de sidste 15 år været hovedsponsor for London Fashion Week


Toni & Guy har lavet en masse små videoer hvor modellerne selv viser hvorden man sætter det valgte look, og de er rigtig brugbare og inspirerende – I kan finde alle videoerne her. Mit yndlings look er det lidt uglede “tousled hair” som I kan se i videoen:

Og så til konkurrencen: Jeg fik nogle produkter, som jeg glæder mig meget til at prøve – men nu er det jo ikke kun mig der skal forkæles, så jeg har arrangeret at tre af jer kan vinde et sæt med shampoo og conditioner samt den sea salt spray der bliver benyttet i videoen. For at deltage skal du lægge en kommentar hvor du svarer på hvad der er din yndlings hårstyle? Er det glat hår/krøller/opsat/kort eller noget helt andet? Og så vil jeg selvfølgelig værdsætte hvis du følger bloggen på Bloglovin’ så jeg kan belønne faste læsere. Jeg trækker lod blandt kommentarerne søndag aften og kårer vinderne der.

 

Was at a Toni&Guy event last week where top hairstylist Cos Sakkas talked about the new concept “Hair Meets Wardrobe” and showed five models styled with the different looks. If you want to know how to creat the looks yourselv go to Toni&Guy’s youtube page here where you’ll find videoes of how to create a lot of different looks.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Hair Meet Wardrobe + competition

 1. Jeg har helt glat og kedeligt hår – så min yndlings style er sådan bløde slangekrøller ala skødeslyst med inspiration som mary-kate og ashley olesen :)

 2. Ann N. says:

  Til mig selv kan jeg bedst lide glat “hængehår” med sideskildning. Jeg har langt hår, som man sikkert kunne lave en masse fede frisurer og opsætninger i, men jeg kan ikke finde ud af det og interesserer mig måske heller ikke nok for det – eller også er jeg bare godt tilfreds med mit hængehår :)

  Jeg har fulgt dig på Bloglovin’ længe – TAK for en rigtig god blog!

  God aften :)

 3. mia says:

  Jeg kan godt lide, at der sker lidt forskelligt med mit hår fra dag til dag. Nogen gange er det skønt at have løst, helt nyvasket hår, hvorimod jeg andre gange synes, en høj hestehale er toppen!

  Mvh Mia.

 4. Martha says:

  Jeg er også en af dem som sikkert ikke gør så meget ud af sit hår, som jeg skulle. Det er bare glat og kedeligt! Derfor er det godt med lidt inspiration :)

 5. Mette Camille says:

  Jeg elsker krøller!!!

 6. Susan says:

  Jeg har normalt løst langt hår, men ville elske at kunne lace opsatte frisurer a la Serenas mor i Gossip Girl :)

 7. sisse m. Hansen says:

  Jeg elsker stort og pjusket men bølger og fald og laaaaaangt. Så noget fint alfe hår:-D

 8. Nicholine says:

  Jeg elsker stort hår! Ikke på diva-måden, men på morgenen-efter-måden. Om det er med lidt krøller eller ej er underordnet. Jeg husker at have set billeder af dit hår med krøller. Det ville heller ikke gøre noget, at have sådan et hår engang i mellem.

 9. Z.A. says:

  Min favorit hårstyle er fyldigt “bed hair”, det skal være superstort, tykt og langt, og gerne let bølget men det er ikke et must. Stort, lidt casual/effortless hår er bare sagen!

 10. Cecilie says:

  Jeg elsker lidt rodet hår, opsat i en lav knold!

 11. Maria Dybdahl says:

  Jeg kan bedst lide, når jeg får alle mine naturlige krøller frem med en diffuser og en krøllecreme og så have det løst eller med et enkelt hårspænde.

 12. Katrine H. says:

  Jeg har naturkrøller, men det svinger meget i perioder, om jeg vil bruge dem eller ej. For tiden er jeg rigtig glad for opsat hår og så med mit glattede pandehår – som er hjemmeklippet en skør hverdagsmorgen ;) Opsat er bare mest praktisk, når man som jeg fiser en del rundt på cykel, til træning osv. Jeg ville ønske, jeg var typen, der gad ofre lidt mere tid og forkælelse på mit hår, for det er jeg vist lidt dårlig til…

 13. Maj P. says:

  Jeg kan godt lide at have opsat hår, det er desværre bare ikke så ofte at det sker. Ellers kan jeg godt lide et fyldigt hår med lidt bølger ligesom på videoen.

 14. Christina S. Petersen says:

  Jeg er i øjeblikket fjollet med hår der er touperet lidt stort i toppen, drysset med hårpudder for at give lidt struktur og derefter flette det i en sidefletning. Det ser også lækkert ud med en sildebensfletning Det bedste er at det virker både på job og i byen :)

 15. Johanne says:

  Jeg elsker langt glat hår, som også kan laves til krøller en gang imellem.

 16. Marie L says:

  Jeg eeeelsker krøller. jeg sporter dem selv med midterskildning og til lidt under skuldrene!

 17. line says:

  Jeg har for det meste hængehår, men jeg elsker at have valk i på skrå lige under øret. Så føler jeg mig fin:-)
  frkforsom.blogspot.com

 18. Kiki says:

  Har langt glat hængehår :-) . Ville ønske jeg var god til at sætte det op, på en eller anden måde :-)

 19. Natalie says:

  Jeg er helt klart mest til sådan noget ‘wavy-beach-hår’, og så er jeg ligesom en anden læser også ret vild med de avancerede frisurer, som figurerne i Gossip Girl viser frem.
  God søndag! (fast læser via Google Læser)

 20. Mimse says:

  Jeg elsker høje frisurer med sløjfer aka. Brigitte Berdot.

 21. kirsten says:

  Jeg har lang fladt hår, men elsker opsatte frisurer med volume :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>