CFW AW12 DAY 3

Nu har det værste modeugepostyr lagt sig, og I kan nok godt klare et lille indlæg mere (håber jeg), da jeg har gemt dag 3 lidt.
Her så jeg Gestuz debut modeshow, der var en god blanding af rock’n'roll (inklusiv live Blackout Babies på scenen), masser af læder, seje jakker og den flotteste lange kjole i lidt dystert print. Gestuz er sådan et mærke, hvor man ved hvor brugbare tingene er, og hvor glad man bliver for dem. Men det er lidt svært at få fornemmelsen af på et show, hvor man ikke helt ser detaljerne i fx. de sorte læder styles.

Jeg havde glædet mig meget til Sand’s tilbagevenden med modeshow. Jeg husker nemlig tydeligt deres storslåede shows på Nationalmuseet og Børsen, da jeg lige var startet i modebranchen, og de havde fløjet bl.a. Nadja Auermann og Alek Wek ind! Og gode modeller (der kan gå godt!) var da også det første jeg hæftede mig ved. Tøjet var også vældig pænt – holdt i sort, grå, rød, lime, blå og en smule bordeaux, grøn og pink ind i mellem. Mine yndlingsstyles var de lækre frakker – både den røde og gule måtte gerne flytte direkte ind i min garderobe.

Malene Birger havde showet med flest indgange, og der var da også lidt for enhver smag fra leopard, læder og blonder til oversize strik og fjorlette kjoler. Kollektionen var traditionen tro meget ladylike og feminin, og mine favoritter var klart de sart mintgrønne looks, der sammen med en klar blå tilførte kollektionen et ungt og friskt udtryk.

 

(Photo: Styleintuition og CPH Fashion Week)

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>