Underneath the clothes

Et af de store privilegier ved at være modeblogger, er de mange gaver og produkter vi efterhånden modtager, og som jeg er meget taknemmelig for! Så jeg blev som altid meget glad, da posten den anden dag kom med dette lækre sæt undertøj fra Marlies Dekkers!

Af gode grunde ser I jo normalt ikke mit undertøj, så derfor får I det lige på denne måde. Og dog, så er Marlies Dekkers undertøjet netop lavet til at blive set, da der altid er et par ekstra stropper der skal titte delikat frem under en casual t-shirt eller top. Jeg havde faktisk selv lige købt deres sorte klassiske Dame de Paris BH med tre stropper for et par uger siden, da jeg synes det er rigtigt fint (og det er jeg ikke ene om – da alle fra Rihanna til SJP til Pixie Lott og Medina er vilde med det). Så vi må se om I får et lille peak af det senere i et outfit…

One of the big privileges of being a fashion blogger is all the gifts and products we get and which I’m really grateful for. And the other day was no exception when the delivery guy had this cool set of Marlies Dekkers lingerie in a package for me.

Normally (and for good reasons) I don’t show you my underwear, so I’ll show it to you this way. But Marlies Dekkers is made to be seen, since there’s always an extra strap or two that peeks out from underneath the clothes. I actually just bought the classic black Dame de Paris bra a few weeks ago, because I really like the brand. (And I’m certainly not alone since everyone from Rihanna, SJP, Pixie Lott to Medina seems to be wearing it.) Perhaps you’ll even get a little peek in a future outfit…

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Underneath the clothes

  1. Nicoline says:

    Whau hvor er du heldig! Det er super fedt!

  2. Lisa says:

    Hold da op hvor er det heldigt. Det er mange år siden jeg købte det første sæt frafra Marlies Dekkers. Jeg havde ikke hørt om mærket før, men faldt for det og det holdt utrolig længe trods brug og vask.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>