New Years look

Jeg havde egentlig ikke haft særlig meget tid til at overveje min nytårskjole, da vi stod for festen, og jeg tilbragte det meste af dagen i køkkenet med at kokkerere. Men eftersom vi havde et lille sølvtema kørende, tænkte jeg det var oplagt at trække i denne kjole! Den er totalt sølv og lidt for meget, men jeg synes også godt, det må være lidt sjovt nogen gange, og min nytårskjole har jeg alligevel ofte kun på den ene gang, så den behøver heller ikke koste en formue (og så er den jo ret Halston Heritage agtig). Til gengæld har jeg fået nye stiletter fra Louboutin (de opvejer så lidt kjolens pris.. ahem…), men de var helt fantastiske at have på hele aftenen og natten trods højden – jeg lavede endda mad i dem!

Nelly Trend dress, Christian Louboutin stilettos, Dannijo ring

 

 

 

We did a silver theme on NYE so I decided to go all the way with a silver dress as well. I also wore my new Christian Louboutin stilettos all night, and they were so comfortable I even cooked dinner wearing them.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to New Years look

 1. Malene says:

  Hvor er du bare fiiiiin! Er da vild med den kjole :)

 2. Stine says:

  Jeg kan nu rigtig godt lide din kjole. Synes den er fin og det er rigtig godt med den enkle styling. Til skoene kan jeg kun sige, at jeg er grøn af misundelse. De er SÅ fantastiske.
  Jeg tænkte på, jeg sidder lige og vil gerne klikke et par Nelly White Label støvletter hjem. Kan du sige noget om, hvordan de er i størrelsen? Håber du kan hjælpe :)

  /Stine
  http://mereglimmer.dk

  • admin says:

   Tusind tak – dejligt du kan lide den :)
   De er meget det samme i størrelsen som fx. Topshop, ASOS osv. Jeg bruger 37 der (når der kun er hele størrelser) og ellers er jeg 36/36,5 i italienske mærker fx.

 3. guld.log says:

  Du ser da fin ud!!

  Og den smukke sølvmaske sportede jeg i øvrigt selv til nytår;-) dokumenteret på bloggen, haha…..

  Og dine heels – dyb misundelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>