Wish list

Har lige siddet og lavet en lille ønskeliste… Jeg synes altid det er lidt svært, for jeg må nok tilstå, at jeg som regel køber det tøj og de sko jeg ikke kan leve uden med det samme… men kom da i tanke om et par ting jeg rigtig gerne ville eje.

(Klik på billedet for at komme direkte til produktet)

 

I just finished my wish list even though I always find it difficult to come up with something… Perhaps because I always end up buying the things I really want for my self, but this is something I would wish for.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Wish list

 1. Katrine says:

  De må siges at være lidt et luksusproblem, men nogle fine ønsker! Er vild med den grønne kjole ;)

  • admin says:

   Haha ja det kan man sige – men det er jo ikke som da man var yngre og måtte vente på andre købte til en ;)

 2. Pia says:

  Jeg vil også have Karl i rystekugle :)

 3. julie says:

  Jeg vil også have karl! men man kan ikke trykke på ham, hvor kan han købes? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>