Pick of the Week: LRD

Jeg vil da lige tippe jer om den perfekte LRD (little red dress)! Jeg elsker rød, men det kan være ret svært at finde noget budgetvenligt i rød, der ikke ser billigt ud. Rød gør sig ofte ikke så godt i billige materialer, eller også er farven tit for skrigende rød. Men i går fandt jeg denne kjole i Zara fra TRF til kun 299 kr.! Den er dyb rød i farven og i en polyester/rayon blanding, men i lidt kraftigt stof der nærmere ligner tynd uld, og så har den de fineste indsnit og lidt Stella McCartney vibes.

I love red but sometimes it can be really difficult to find something budget friendly and not to cheep looking, as red can be very tricky if the fabric is cheap or sometimes the color is just too bright. But I just found the perfect LRD from Zara TRF and it’s only about 39€! It has a beautiful cut and the fabric is rather heavy with just a small amount of stretch in it. I even think the dress has some Stella McCartney vibes.

This entry was posted in Pick of the Week, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Pick of the Week: LRD

 1. J'adore blog says:

  Hvor er den flot :-)

 2. Marianne P says:

  Den ser rigtig flot ud!

 3. Guapizimo says:

  Orv hvor er den bare flot, jeg kan lige forestille mig at den bare sidder perfekt og fremhæver de rigtige steder og så er det en fed detalje med lynlåsen i ryggen. Den må jeg altså kigge efter ude i Fields!

 4. Lisa says:

  Hvor er den flot. Utroligt den ikke koster mere :-)

  • admin says:

   Jeg blev også helt overrasket da den pludselig hang der! Den sidder også pænt (og stram) på ;)

 5. Kathrine Dam says:

  Må vi ikke se den på et outfit billede, den ser SÅ fin ud!

 6. Karoline says:

  Den er så pokkers fin! Jeg blev så inspireret af dit tip, så jeg har lige været i Zaraog købe den. Regner med at det bliver nytårskjolen! Har du nogle ideer til styling af kjole (og evt make up)?

  God aften! :-)

  • admin says:

   Hvor dejligt!! Jeg ville nok lave lidt sexet “uglet” hår, lidt smokey eyes og neutrale læber (ikke røde når kjolen er det) og så enten et par flotte øreringe eller måske en stor halskæde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>