New Years Eve Hair & Makeup

Årets sidste aften er den perfekte anledning til, at gøre lidt ekstra ud af hår og makeup, og det kan (næsten) ikke blive for festligt. Et lækkert look er altid smokey eyes og naturlige læber, samt stort “tousled” hår.

Jeg har fået tilsendt en bunke af lækre produkter, og har udvalgt de bedste, som jeg vil bruge i aften.

L’oréal Elvitane Arginine Resist x3 genopbyggende maske – En ny hårmaske til skørt hår der genopbygger håret og gør det mere modstandsdygtigt. Eftersom mit hår både er farvet og bliver glattet dagligt, samt touperet i aften, så er det vigtigt med masser af pleje.

 

Lee Stafford Dry Shampoo – giver ekstra fylde til håret, når den sprayes i hårbunden, og så kan den redde mit hår igen i morgen, hvor jeg sikkert sover alt for længe, inden jeg skal ud til en brunch.

 

Maria Nila Creator Mudwax – den bedste voks jeg har prøvet til langt hår! Når jeg har krølet den nederste 2/3 af håret let, lader jeg det afkøle, og deler krøllerne med fingrene. Derefter fordeler jeg lidt voks i hænderne, og krammer det inde i længderne på håret, så det får et “tousled” look. Det gode ved denne voks, er at den ikke er fedtet og får håret til at klistre sammen, men giver det tekstur og lidt hold.

 

L’oréal Studio Secret Smoothing Resurfacing Primer – en udglattende primer, der kan påføres i hele ansigtet for at gøre huden jævn og klar til foundation, eller blot på øjnene for at få makeuppen til at holde længere. Dette er især vigtigt ved smokey eyes, hvor der arbejdes med mørke farver, så det ikke ender med at sidde i globelinjen i løbet af aftenen. (Kan købes fra februar)

 

Yves Rocher Couleurs nature eyeshadow i Orchidée D’argente og Noir Ébène – super fine sølv og sortgrå nuancer, der er perfekte til smokey eyes. Start med at påføre den sølvfarvede op til globelinjen, derefter lægges den sortgrå langs øjenvipperne i en bred linje og med en ren pensel blendes den opad i den sølvfarvede til der ikke er en synlig overgang. Dette kan gentages til det har den ønskede dybde og effekt og der ligges lidt sortgrå skygge under øjet, evt. med lidt sølvfarvet blendet ind i.

 

L’oréal Mega Volume Collagene 24H Mascara – Ny volume mascara der gør vipperne ekstremt sorte og tætte. Og tætte sorte vipper er et must til smokey eye makeuppen!

 

Maybelline Illegal Length Fibre Extension Mascara – En mascara med 4 mm lange fibre, der forlænger ens egne øjenvipper. Jeg kan personligt godt lide at mikse både en længdegivende og en volumegivende mascara, på den måde får man de vildeste vipper. For flere tricks til lange, tætte øjevipper se mit tidligere indlæg her.

 

Yves Rocher Couleurs Nature Plumping Sheer Gloss i farven Fraise – til smokey eyes er det vigtigt at læberne er så godt som naturlige, da det ellers bliver for meget. Denne gloss i farven Fraise er helt perfekt til dette, da den blot har en smule rosabeige skær, der gør læberne lækre og blanke (uden at klistre vel at mærke).

 

Essie Nailpolish i Splash of Grenadine – til sidst er der neglene, som selvfølgelig ikke skal glemmes. Jeg regner med de får to lag af denne magenta pink lak fra Essie.
Here’s the products I’ll be wearing for my New Years Eve look, which will be tousled hair and smokey eyes with nude lips and a splash of pink on the nails.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to New Years Eve Hair & Makeup

  1. J'adore blog says:

    Glæder mig til at se dit outfit og makeup fra nytår :-)

  2. Line says:

    Dejligt med nogle tips til produkter! Tror da jeg skal prøve den nye mascara

  3. Holly says:

    Sikken et flot billede af tingene 8-) Og fine farver til øjnene, hvad koster de?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>