Pick of the Week

Jeg har oprettet en ny kategori, der hedder “Pick of the Week”. Her vil jeg vise en enkelt eller et par ting primært fra highstreet butikker, som jeg synes er et godt fund til prisen, og kan opdatere garderoben. Ofte ser jeg noget, hvor jeg tænker – hey det skal da lige med i en shoppecollage – men de tager lidt tid at lave, og så bliver det måske ikke til noget.

Desuden tænker jeg, at eftersom de fleste af os modebloggere har fuldtidsjobs og bruger en del penge på tøj, samt af og til får produkter tilsendt, kan det blive lidt svært at følge med for fx. studerende, som jeg ved der er en del af jer der er. Er det noget I har tænkt over, at vi køber/får nyt hver og hver anden dag?

 

Jeg så en stakkels ung pige i Zara den anden dag, der blev taget for butikstyveri og ført ud til en politibil i håndjern, mens hun stortudede, og jeg kunne ikke lade være at tænke hvor vildt det er, at tøj er så vigtigt, at man vil risikere dette, for et stykke tøj fra Zara! Hvis det så havde været mad, fordi man ikke havde noget at leve af, men tøj… argh det kunne hun nok godt have undværet. (Nu er det ikke fordi jeg tror nogen af jer kunne finde på den slags, tværdigmod!) Men vil ihvertfald ikke opmuntre til at man sidder og føler man ikke kan være med, fordi man ikke kan købe en Chanel taske om måneden. Derfor denne lille ny kategori og denne lange smøre hæhæ.

 

Mit første “pick” er disse sølv/guld bælter fra Nelly Trend. De er simpelthen så fine IRL og helt perfekte til kjoler, og så ligner de meget dem Wackerhaus viste på sit smukkeSS12 show, hvor alle sukkede over dem.

Bælterne koster 199 kr og kan findes i sølv her og guld her.

 

I’ve started a new category called “Pick of the Week” where I’ll show you things I stumble upon which I feel would be a great buy. I’ll try to choose things from highstreet stores to keep it on a level where everybody can afford the item.

 

 

 

This entry was posted in Pick of the Week, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Pick of the Week

 1. Anett says:

  Det synes jeg er en god ide. Jeg tænker da lidt nogen gange at I må være millionærer alle sammen haha, og jeg er på SU så har ikke råd til Chanel og Marant osv.
  Ps: tk for en altid god blog

 2. Nanna says:

  Ja, det er da noget, jeg tænker ret meget over. Får hele tiden lyst til at købe nye ting, når jeg læser blogs, og bliver da også trist over ikke at kunne, men kunne dog ikke finde på at stjæle noget.
  Ved godt du vist laver noget PR for Nelly, men vil lige tipse om, at Gina Tricot også har et bælte MEGET LIGNENDE til halvdelen af prisen.

  • admin says:

   Ja man bliver hurtigt fristet til nye ting! Tak for tipset – det havde jeg ikke spottet.

 3. Vicky says:

  Jeg synes det er et vigtigt emne du har taget fat i, for når man læser med på mange blogs, er der virkelig mange nye køb og tips der frister. Men dejligt lige at blive mindet om, at I får nogle af tingene, og tjener mange penge :)

 4. Maya Bach says:

  Virkelig god ide!
  Dejligt at I tænker på os fattige studerende, som bliver så frygteligt fristede af at se jeres lækre køb :-)
  Men det er jo også det der gør, at vi er så mange followers – vi elsker at kigge på smukke ting! ;-)
  Tak for en dejlig blog, hvor man kan mærke der er en masse omtanke bag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>