News

Jeg vil lige starte med en hurtig forklaring på mit seneste fravær. (Man føler næsten man skal op til rektor og have skæld ud når man ikke har blogget haha…) Men jeg havde bare en lidt dårlig uge i sidste uge inklusiv en psycho mand der skrev psycho emails, og så havde jeg ellers fået nok af blogs og internet for en lille stund! Men nu har jeg slappet lidt af, og er klar igen til at blogge med jer.

 

Og så var det i dag sløret blev løftet for H&M’s næste samarbejde: Marni! Det lyder lovede, og jeg glæder mig til at se flere billeder fra kollektionen. (Hvor jeg ikke var helt så meget til Versace kollektionen, og derfor ikke skrev om den.)
Kollektionen rammer butikkerne 8 marts og her er første peek på den samt en lille video.

H&M just announced their new designer collaboration – this time MARNI! I’m really excited and I can’t wait to see more. The collection is released on March 8th, 2012.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to News

 1. Guapizimo says:

  Du har været savnet, så jeg er glad for at du er tilbage! :) Det lyder dog godt nok spookey med psycho mand + mails :s

  • admin says:

   Åh tak du er sød! Ja det var ikke så rart, så måtte lige ryste det af mig og tage en lille break!

 2. Sanne says:

  Savnet dig ;-) Det lyder som en meget dårlig oplevelse, men godt du er tilbage og glæder mig til Marni for H&M.

 3. Nanna says:

  Puha, det lyder altså ikke rart med ham psycho-manden… Men dejligt at du er tilbage :-)

 4. Amalie says:

  Hvad mænd dog ikke kan ødelægge! – min gamle kollega sagde altid ” mænd er nogle svin!” ..
  Godt du er tilbage og ved godt mod (: Glæder mig til at få lidt insp. og læsning ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>