I Finally Found You

Jeg har længe gerne ville have et par klassiske sorte Louboutin sko/støvler, men så har jeg ikke lige kune finde den rette model (jeg bruger fx. ikke rigtig klassiske pumps), eller de har været udsolgt i min størrelse, men endelig lykkedes det, og det blev til et par lækre ankelstøvler! De er med 12 cm. hæl, men fantastiske at gå i og jeg er sikker på de bliver favorit i sko garderoben!

I have been looking for a classic pair of black Louboutins for a while, but there either sold out in my size or just not right, and since I don’t wear pumps a lot I felt it was a better choice to go for a pair of ankleboots. They’re 4,5 inch heels but very comfortable to walk in and I’m sure they’ll be one of my favorite boots for a long time.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to I Finally Found You

 1. Lisa says:

  Hvor er de flotte!! Hvor har du købt dem hvis man må spørge?

 2. Guapizimo says:

  Hvor er de smukke, jeg håber også snart at få noget Lou i skosamlingen, det må være mit mål for 2012 ;)

 3. Marianne P says:

  Superlækre! Tillykke med dem!

 4. Betina says:

  Gud hvor er de smukke!

 5. line says:

  Wauw de er super smukke. Og en fed hæl, som gør dem noget mere hverdagsanvendelige end de tynde stilethæle. Super smukke!!!
  frkforsom.blogspot.com

 6. Nanna says:

  Wow, hvor er de bare fantastiske! Tillykke med dem :-)

 7. Kiki says:

  Tillykke, de er dog bare flotte ;-) !

  • admin says:

   Tak tak tak :) Dejligt I kan lide dem – I kommer jo nok til at se på dem af og til fra nu af ;)

 8. Beam says:

  Ja, hvor er de bare flotte. Hvad giver man for sådan et par? Ved slet ikke prislejet på CL? Er der plateau foran eller hur?

  • admin says:

   Ja der er plateau foran, så de er ret gode at gå i. Prisen host host… de har en del på NAP så der kan du måske se nogen lignende. (og til manden der sikkert læser med – de var billige!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>