Waterworld

Jeg bliver nødt til at sukke lidt over Chanels smukke smukke SS12 show… Med en magisk verden under vandet som inspiration, og med yndige pastelfarver, perler og perlemorsskær, samt de smukkeste kjoler, boxy tweedjakker og med et showvenue fyldt med alt fra muslingeskaller til koraller! Hvem der bare levede i Karl’s fantasiverden og kunne designe sådan en kollektion – eller endnu bedre eje den!

Hvis I ikke har set kollektionen endnu, håber må I love at nyde disse billeder!

Chanel’s new SS12 collection is absolutely beautiful and I can not get over how stunning the whole show looks with inspiration from a magical underwater world! If only one had the talent to create something nearly as amazing or if only one could own every piece of the collection… A girl has to dream right?

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Waterworld

 1. Ann Cathrine says:

  Det er virkelig sjældent, at jeg finder billeder fra shows inspirende, og jeg var lige ved ikke at åbne dette indlæg af samme grund. Gjorde det dog alligevel og jeg må give dig ret! Det er vildt smuk! Virkelig anderledes og fantasifuldt. Hvilket ikke i sig selv er fedt, synes jeg, men dette her er :-)

  • admin says:

   Haha.. af samme grund viser jeg ikke længere så mange billeder fra shows – men her kunne jeg ikke dy mig, og det var jo heldigvis godt nok ;)

 2. Ann Cathrine says:

  Ja denne gang var det skam helt i orden :-) Jo flere gange jeg kigger på billederne, jo flere detaljer finder jeg. God weekend!

 3. Ida says:

  Nøj hvor er det flot det hele!! Kan specielt godt lide alle jakkerne :)

  Kig forbi min blog her http://pleasenocliche.blogspot.com/ :)

 4. Manja says:

  Helt enig! Det show var helt fantastisk smukt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>