Pretty little things

Jeg har snart fyldt skabet godt op med efterårstøj, og kunne godt have lyst til lidt nye smykker. Jeg er i sær vild med sølvsmykker i enkle design, men med små detaljer, som Orbis ringen fra Charlotte Mielko, det fine qviltede mønster på armbåndet fra Line & Jo, eller halskæden fra Tine Lindhard, der har en lille hemmelighed indeni. Halskæden fra Tine Lindhard har et lille rum, hvor i man putter et par dråber af sin yndlingsduft på en tot vat, og så afgives duften gennem de små huller. Som I ved fra tidligere indlæg er jeg også helt vild med alfabetringen fra JR Smith som jeg fandt hos Graff, og skal have den bestilt med et bestemt bogstav på!

I øvrigt fik jeg en mail om, at Graff i morgen lørdag har et lille arrangement med DJ og lidt lækkert, hvor der gives 20% på alt! Så det tip er hermed givet videre…

 

ASOS earrings ca. 70 kr. Mawi necklace ca. 1720 kr. Charlotte Mielko Saturn ring from 3000 kr. Line & Jo Miss Burkit bracelet 1250 kr. Accessories Deluxe bracelet 425 kr. Zarah Voight Orbis ring 400 kr. JR Smith ring from Graff ca. 600 kr. Tine Lindhard The Pomande necklace with diamond from 3300 kr.

 

I have my closet filled with new fall clothing and I think it’s about time I get some new jewellery as well. I really like simple silver jewellery but with small details or hidden treasures like the Pomande necklace with a small compartment hidden inside where you put your favorite scent on a small ball of cotton, and then the scent will last all day long! Very clever and pretty at the same time!

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Pretty little things

 1. Pia Sabine says:

  Fed og anderlides ide med sin egen duft i halskæden:O)

  <3
  Pia Sabine

 2. Simone says:

  Kære Maria,

  Tak for et helt fantastisk Nelly event igår. Det var virkelig en stor fornøjelse!
  Jeg fik vidst – på en ret klumset måde – stukket et visitkort i hånden på dig inden jeg gik, men håber, at kunne hilse bedre på dig i fremtiden :)

  Hav en rigtig god weekend.

  Vh.
  Simone

 3. Nikolaj Mogensen says:

  Flotte smykker Maria ;-)

  Kan meget godt lide den Zarah Voigt ring du har valgt – enkelt og med et cool design…

  Eller er jeg også helt generelt ret vild med Line og Jo’s smykker – de to gør det virkelig godt med deres smykkedesign og hypen omkring dem er godt nok fortjent!..

  Jeg har et lille smykkefirma der hedder Hjort Smykker og der bruger jeg også primært sølv med små fine detaljer – så det er bestemt inspirerende at se et indlæg som det her :-)

  Jeg tænker du måske ville kunne lide nogle af de nye smykker som kommer op på hjemmesiden i næste uge. Der er blandt andet en rå ring med et tigerhoved i sølv og nogle tilhørende ørestikker og halskæde…

  Mvh Nikolaj, Hjort Smykker

 4. Charlotte says:

  hey har du de øreringe fra asos og er evt interesseret i at sælge dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>