Don’t you step on my blue suede shoes

Jeg nævnte vist noget om, at jeg havde netshoppe lidt sidste weekend! Her er så resultatet: midnatsblå Ganni ruskindsstøvler, som jeg har luret på læææænge og glædet mig til at modtage! Og så hapsede jeg endda sidste par i min størrelse hos Debell. Tænker de så bliver så fine til kjoler som et lidt mere råt modspil.

(The rest of the outfit will follow soon…)

 

Remember I said I did some net shopping last weekend? Well these boots from Ganni was what I bought! I have been lusting over them for a while now and managed to buy the last pair in my size.

 

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Don’t you step on my blue suede shoes

  1. Manja says:

    Nej, hvor er de bare pæne! Godt køb, Maria :)

  2. Louise says:

    Hold da op hvor er de flotte… ;-)

  3. De er fede! Er selv helt vild med rågummisåler og havde faktisk et indlæg om de to (ud af tre) eksemplarer med sådanne såler, som jeg selv har. Dog ikke de samme som dine, men sålen på det ene par minder meget om :-)

  4. Pingback: 24//10 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>