The Baand

Jeg er for nylig stødt på det danske mærke The Baand, der laver lige de bløde basic t-shirts og toppe man altid har brug for i garderoben. De ser ud til at være i super god kvalitet, og så er de fremstillet i økologisk bomuld/alpaca fra Peru. Desuden er alle prints specielt designet af grafikkeren Matthew Langille, der bl.a. har designet for Marc Jacobs – sejt!

Jeg er helt klart for at købe økologisk, når det endda kan gøres så pænt som her og til overkommelige priser. Har bl.a. set mærket i Suite i Illum (og Caroll & Carmen i Århus), så må lige få kigget lidt nærmere på det snart. Er der nogen af jer der har nogen erfarringer med mærket?

 

The Danish brand “The Baand” makes some great basic styles with a fashion twist – and the best part is it’s all ecological cotton!

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to The Baand

 1. Mille says:

  Jeg har en tshirt derfra og den holder super godt! Så jeg syntes det er et lækkert mærke!

 2. Simone says:

  Super lækker blog du har dig her!
  Jeg følger helt sikkert med (:
  Du kan kigge mig og evt følge også?
  simone-bp.blogspot.com
  - simone xx

 3. Hanne says:

  Nu har jeg været inde på siden og lure, og det ser rigtig pænt ud. Tror jeg skal forbi Suite snart ;)

 4. Mia says:

  Jeg havde godt set mærket i Suite, men vidste ikke det var dansk! Cool!

 5. Anne says:

  Hey! The Baand er superlækkert kvalitetstøj. De to piger der har startet det har virkelig været effektive og grundige i udvælgelsen, materialer og ja i alt! Jeg har en del både fra the Baand og deres gamle mærke MakeZenz. Det er stadig blødt og lækkert og holder både form, farver og tryk! Kan varmt anbefale det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>