Sunny Sunday

Var en tur i Torvehallerne og købe lidt ind og få lækker frokost med manden i søndags. Det er så lækkert og inspirerende at handle mad der, og man får lyst til at kaste sig ud i alle mulige avancerede retter med gode råvarer. (Jeg elsker at lave spændende mad, selvom det ikke rigtig er noget jeg blogger om.)

H&M knit & skirt, Prego sunglasses, New Balance sneakers

Had a lovely Sunday where we bought all kinds of delicius food at a new gourmet food marked here in Copenhagen! Felt so inspired and wanted to cook a lot of food (which also is a big passion of mine eventhough I rarely blog about it).

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Sunny Sunday

 1. Guapizimo says:

  Jeg har selv været et hurtigt smut i Torvehallerne for at kigge rundt og jeg synes det er skønt der er åbnet sådan et sted i Kbh. jeg er sikker på at jeg ender med at tage der forbi mange gange!

  • admin says:

   Ja man får lyst til at købe ind der hver dag (men det blir vist for dyrt i længden :) )

 2. Tikkie says:

  Elsker den orange strik!!!

 3. Jeg elsker dit look her! Og dine sneakers er da alt for fede :)

  /Anna

 4. Sanne says:

  Det lyder spændende…har selv tænkt mig at skulle kigge der. Du er flot i de nye efterårsfarver.

 5. Christina says:

  Et rigtig fint look du har på billderne. Kan du huske prisen og nummeret/navnet på dine New Balance sneakers? De er nemlig ret fede;)

 6. Betina says:

  Er helt vild med dine New Balance sneakers.

  Torvehallerne er faktisk kun dyr med udvalgte sager. Jeg handlede f.eks. grønt og frugt fra den økologiske bod udenfor der hedder Din Baghave, og alt taget i betragtning med det jeg købte, så kunne det ikke gøres billigere i et supermarked.

 7. Manja says:

  Rigtig lækkert outfit, Maria! Jeg er vild med kombien af den fluffy strik og nederdelen :)

 8. Naomi says:

  Hejsaaa.
  Jeg er super vildt med dine New Balance!!
  Hvor har du købt dem? Og hvad hedder modellen?
  Wooow, hvor bare vil eje dem!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>