Recap

Har haft lidt travlt de sidste par dage, og har desværre ikke lige et outfit billede til jer – men har fået lavet noget jeg snart skal vise jer! (måske nogen kan gætte det ud fra billederne?) Udover travlhed har jeg spist dejlig æblekage på Royal Café med min veninde og sushi hjemme med manden, og lidt netshopping er der også altid tid til, så modtog mine nye støvler fra Nelly Shoes i dag. Og så lover jeg i øvrigt meget snart at besvare alle jeres søde mails – I er ikke glemt, skal bare lige have det presset ind.

PS: Husk sidste change for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Companys her – trækker vinderen i morgen!

I’ve had a couple of busy days, so no time for outfit pictures – but I did a lot of fun stuff instead like sushi with the husband, coffee and cake with my friend and something else I’ll have to show you later! And of course there’s always time for a little web shopping so my new boots from Nelly Shoes just arrived.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Recap

 1. Line Rasmus says:

  Uh – du har fået lavet hår? Hos Bomholt, kunne det ligne. Spændende :D

 2. Vicki Holmberg says:

  http://www.companys.com/en/Mix-n-Match/#tileid=34506

  Jeg ville elske denne jakke skulle varme mig denne vinter :)

 3. Guapizimo says:

  De er flotte dine nye støvler, dem må vi snart se på :D
  Og så glæder jeg mig til at se hvad du har fået lavet hos frisøren.

 4. Lisa says:

  Lækker sushi hjemme hos jer serveret på flot stel ;-)
  Jeg kender den salon…hvad mon der er blevet lavet ved dit hår der? Spændende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>