Knitwear

Er ved at hamstre strik til det bliver koldt igen, og har tilføjet disse tre nye til samlingen. Jeg er blevet ret kræsen når det kommer til strik, og gider ikke længere købe akryl/polyester ting. Ikke at der er noget galt med at gøre det, men det holder bare ikke så længe, og er altså ikke så lækkert at have på som uld/cashmere. Hvis man passer godt på sine gode strikvarer kan de til gengæld holde længe.

De to v-hals er fra Uniqlo (der desværre ikke sender til DK, så måtte have en lille ordre med min mor til Paris hvor de bl.a. har butik). Den grå er en cashmere blanding, mens den navy (som jeg havde på i går) er ren cashmere. Jeg har flere af dem i forvejen, og de kan anbefales at købe med hjem fra ferier! Den sandfarvede er Ruth fra Acne og jeg overvejer den i flere farver, da de er SÅ bløde og dejlige (og lidt dyre).

Three new knits – 2 x Uniqlo and one from Acne – I just love knits in cashmere/wool and it’s definitely a place to splurge as the knit lasts so much longer if it’s good quality.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Knitwear

 1. Betina says:

  Elsker lækker strik.

 2. Malsen says:

  Acnestrikken er så skøn – jeg overvejer den også :)

 3. ‘Glæder’ mig helt til vinter, når man kan begrave sig i store og varme striktrøjer..
  Superflot og meget personlig blog, du formår at have!

  Du skal være velkommen til at kigge forbi
  http://21thcenturyoffashion.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>