Musical experiences

Jeg har haft så travl med at få lavet indlæg fra modeugen, at jeg slet ikke fik fortalt hvad vi oplevede sidste weekend. Først var vi til fantastisk koncert med Prince om lørdagen (selvom jeg var pænt træt oven på modeugen!). Desværre stoppede koncerten lidt tidligt pga. skybrud – men vi skulle få meget mere Prince senere!!!

Om søndagen tog vi først til Stella Polaris og hørte Moby – super hyggeligt at sidde på et tæppe og nyde lidt mad/drikke og god musik. Men senere på aftenen opdagede vi, at Prince gav en ekstra intimkoncert i Amager Bio, og så smed vi ellers hvad vi havde i hænderne og sprang i en taxi derud! Og efter 4! timers venten kom den lille mand endelig, og underholdt sammen med bl.a. Paloma Faith, Nikka Cost, Marva King og den super cool Shelby J i to timer! Det var supergodt og vi stod på første række og festede med Prince! Hvor kan den mand bare danse, synge og spille for et helt orkester!

(Undskylder for roterende videokamera… glemte lige det ikke var så smart)

Last weekend we had some great musical experiences. We went to a Prince concert Saturday night and on Sunday we visited the chill out event Stella Polaris where Moby performed. But then we heard rumors about Prince giving an extra intimate concert at Amager Bio, and we dropped everything and hailed a cap to get there. We had to wait 4 hours but it was worth it since we got to stand in the front row seeing Prince and the NPG perform for only around 700 people.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Musical experiences

 1. Guapizimo says:

  Jeg er meget misundelig, jeg ville SÅ gerne have været til Prince og hvor fantastisk er det lige at I stod helt forrest i Amager Bio, lucky u!

  • admin says:

   Det var også super godt og hel speciel oplevelse! På trods af den lange ventetid… gaaaab… ;)

 2. Betina says:

  Ej hvor fedt at I tog i Amager bio. Hørte dog at han kun var på scenen i 5 min, men det er så ikke ikke sandt?!

  • admin says:

   Han var på scenen næsten hele tiden, det var bare lige så meget hans band og de andre sangere som ham der optrådte. Men det var stadig super fedt – som man var med til en fest med dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>