Helt rent!

Som blogger modtager man mange mere eller mindre kreative påfund fra diverse produkter. Dette var også tilfældet i fredags, hvor jeg modtog en pakke, der viste sig at være et af de mere geniale reklamefremstød hvis I spørger mig! I pakken var en meget vaskepulverlugtende jakke, og kun et link til en hjemmeside. Af hjemmesiden fremgik det så, at jakken var blevet sprøjtet til med pletter, og derefter vasket helt ren med Ariel vaskepulver… jo smart smart, men nu kommer vi til det sjove…
Hvis du sidder og keder dig på jobbet/studiet i dag fra kl. 15, kan du gå ind på Ariel Danmarks facebook side og fjernstyre en industrirobot, der er ladet med tyttebærsyltetøj, chokoladedrik og ketchup. Rammer du et stykke tøj, så vasker de det rent med Ariel og sender det hjem til dig.
Se det er da noget andet end en TV reklame med synkroniseret dansk tale eller Lotte Heise der vasker!

A fun advertising campaign from Ariel – you have to shoot fashion and if you hit something they’ll wash it completely clean again and send it to you as a price.

This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>