Green Routine

Det er alt for længe siden, jeg har skrevet om skønhedsprodukter – en anden af mine store interesser. Men så var der lige en læser der spurgte til mit hår i sidste outfit post, og så kunne jeg jo passende vise hvad jeg bruger for tiden i mit bad.

Min shampoo er fra et af mine yndlingsmærker – Alterna – der er meget naturligt og fri for sulfater, parabener og alle de andre grimme sager, og så synes jeg produkterne virker super godt! Dernæst får mit hår en kur fra Shu Umura som sidder i en ti minutter (mens den dufter skøøønt) og så er håret silkeblødt og let at redde ud bagefter, og det er nødvendigt med et langt garn som mit hehe…. Sidst men ikke mindst bruger jeg en lækker saltscrub fra Comwell Spalosophy (også er min. 90% naturligt), der er fyldt med salt i en lækker avokadoolie blanding, der gør at huden føles glat og fugtet bagefter. Og så skader det jo heller ikke, at alle tre produkter er grønne og ser fine ud sammen!Comwell Spalosophy Salt Bodyscrub, Alterna Hemp Hydrate Shampoo, Shu Umura Silk Bloom Restorative Treatment.

The three products are my favorite products for my daily shower. I have always been a big fan of Alterna and this shampoo is really good, and the Shu Uemura mask just has the nicest smell and is very rich and creamy. The salt scrub is just amazing for giving the skin a radiant glow. And of course I don’t mind that the products are all green and look decorative together.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Green Routine

 1. Rikke says:

  Jeg elsker din blog – du inspirerer mig på mange måder! Og så har du en dejlig personlighed, som skinner igennem dine indlæg. Er inde på din blog dagligt, for at læse alle de spændende ting du kommer på :-)

 2. Betina says:

  Grønt er både flot for øjnene og for hår og krop.Jeg er selv blevet glad for Shu Uemuras produkter,
  som jeg køber på Lookfantastic. De er billigere og har ofte free delivery.

 3. Maiken says:

  Den shampoo lyder som noget jeg godt kunne tænke mig at prøve! Er altid på jagt efter hårprodukter uden sulfat :) Men hvor køber du den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>