David Andersen

Det er simpelthen lykkedes min kloge mand at redde mine billeder fra David Andersens SS12 fremvisning! Så her er kig på kollektionen, der var i sorte lækre materialer og dramatiske snit med elegante detaljer. Masser af draperet jersey og strik, læder og blonder og en smule grå og porcelænshvid som eneste afbræk fra det sorte.

Modellerne sad og blev fotograferet (til den ny lookbook vil jeg tro), og pressen så med imens eller kunne pille lidt ved tøjet, der hang fremme. Pigernes makeup (fra L’oreal) var en mørk grå skygge helt op til brynet og med masser af mascara på de øverste vipper. Hårgrænsen var pudret sort-grå med et snert af blondemønster, mens håret var sirlig flettet og samlet i en stram knold.

The first collection I saw yesterday was the talented David Andersen. The SS12 collection was as always dark and dramatic and with elegant detals on the clothing. A hint of grey and white softened it up a bit and there were some pretty black/white striped items among

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to David Andersen

 1. Guapizimo says:

  Heldigt billederne blev reddet!

  Det er faktisk et ret fed detalje med at få en blondemønster frem på den måde, det kunne være ret cool at kopiere til en festlig anledning, jeg ville dog ikke være modig nok til lige at sætte det i panden ;)

 2. Marianne P says:

  Det ser ud til at være en rigtig fed kollektion som jeg glæder mig til at se IRL:-) Ved du hvem som forhander DA i Kbh?

  • admin says:

   Det var også rigtig rigtig pænt! Han åbner ny butik i Læderstræde 14 – så der kan gramses på det der ;)

 3. Louise Dam says:

  Årh, dejligt meed et sneakpeak på David Andersens kollektion.. Går tålmodigt og venter på det kommer på hans website… Love it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>