CFW part #1

I går aftes startede jeg med at se CPH Vision showet, der blev holdt i smukke omgivelser nede i Amaliehaven. Her var showet inddelt i forskellige temaer, og lagde ud med enkle, minimalistiske silhuetter i sort og hvid tilsat store spejlcirkler som enten hatte eller pynt på tøjet. Dernæst gik showet over i et orientalsk tema, med flotte orange og pink farver, samt store rishatte på hovederne. Til sidst endte det ud i et sort kinky tema med lak og læder og sorte net over modellernes ansigter og hænderne bundet på ryggen.

Straks Vision showet var færdigt, blev vi genet ned på kajen, hvor et skib kom sejlende med modellerne til Terminal 2′s show til tonerne af “Når en sailor går i land”. Det var så fint et indslag og modellerne så skønne ud i deres maritime påklædning, efterfølgende blev de til “turister” og gik med kamera, kort og hawaiikranse. Og til sidst gik den over i noget punk og bz’er med huer og stjålne cykler over armen.

Stine Ladefoged blev først færdig på Danmarks Designskole i 2009 og at hun allerede nu er at finde i den officielle showkalender må siges at være rigtig flot gået. Hendes speciale er strik, og det ses i let genkendelige detaljer på kjoler og toppe, hvor strikken snor sig om kroppen og fremhæver figuren. Der var også tunge brynjeagtige overdele, der dog nok egner sig bedst som showpieces, hvor imod kjolerne og toppene er mere brugbare. Farverne var sort, hvid, grå og en douce rustfarve. Og gæt hvem der var troppet op for at se showet… Bryan Boy himself!

Last night I went to the CPH Vision, Terminal 2 and Stine Ladefoged show. I’m sorry I don’t have time for a translation today but I’ll let the pictures speak…

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to CFW part #1

  1. Jean says:

    Det er en fin reportage du har lavet – og nogle flotte fotocollager! :-)

  2. Paul says:

    Meget spændende collager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>